Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Χειροπέδες» σε 47χρονο Αλβανό για την δολοφονία του Κ. Τσάχαλου στο Καπελέτο

«Χειροπέδες» σε 47χρονο Αλβανό για την δολοφονία του Κ. Τσάχαλου στο Καπελέτο

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται εδώ και μέρες ο 47χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος φαίνεται ότι λήστεψε και στην συνέχεια σκότωσε τον 60χρονο ταξιτζή Κώστα Τσάχαλο στις 27 Ιουλίου 2021 κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν εντός της οικείας του στο Καπελέτο. Τα στοιχεία τα οποία πρόδωσαν τον 47χρονο άνδρα ήταν ότι σε έρευνα που έγινε εντός της οικείας του εντοπίστηκε μία καρέκλα με τρία πόδια, καθώς το τέταρτο πόδι είχε αφαιρεθεί και είχε χρησιμοποιηθεί από τον 47χρονο άνδρα ως όπλο με το οποίο χτύπησε τον άτυχο 60χρονο.

Το πόδι της καρέκλας που χρησιμοποιήθηκε ως όπλο εκτέλεσης με το αίμα του Κ. Τσάχαλου είχε εντοπιστεί από τη πρώτη κι όλας στιγμή από τις αστυνομικές Αρχές πεσμένο στο δρόμο. Παράλληλα οι Αστυνομικές Αρχές γνώριζαν και το σημείο στο οποίο ο 47χρονος είχε φροντίσει να κρύψει το μηχανάκι με το οποίο, μετέβη και στην συνέχεια έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Τις κινήσεις του 47χρονου είχαν καταγράψει οι 15 κάμερες οι οποίες βρίσκονται επί του δρόμου Καπελέτο- Μανωλάδα, περιοχή διαμονής και εργασίας του 47χρονου. Παράλληλα εντός της οικείας του 47χρονου, πέραν από την καρέκλα με τα τρία πόδια, εντοπίστηκαν και χαρτονομίσματα και νομίσματα σε δραχμές που είχε στην κατοχή του το θύμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν κατά το προανακριτικό έργο των Αρχών, ο 47χρονος γνώριζε καλά το θύμα, όπως άλλωστε γνώριζε και την οικονομική του κατάσταση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο 47χρονος δράστης έχει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο, ωστόσο παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν προκύψει εις βάρος του, δεν έχει ομολογήσει την δολοφονία του Κώστα Τσάχαλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εξιχνίαση της υπόθεσης έδρασαν από κοινού το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ