Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑΛΕΞΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: Οφειλόμενη Ενημέρωση Νο 23: Ήταν Δίκαιο και έγινε...

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ: Οφειλόμενη Ενημέρωση Νο 23: Ήταν Δίκαιο και έγινε Πράξη…

*Εκδόθηκε το Π.Δ. της Αναθεώρησης του Σχεδίου Πόλης Γαστούνης  με ΦΕΚ489/Δ/28-07-2021

*Άλλο ένα έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής παίρνει σάρκα και οστά…

Ένα σημαντικό Αναπτυξιακό εργαλείο για το Δήμο Πηνειού, για τους Δημότες του, για την οικονομία της περιοχής  και για τον τεχνικό κόσμο έλαβε τέλος με την έκδοση του ΦΕΚ489/Δ/28-07-2021 και αφορά το Προεδρικό Διάταγμα της Αναθεώρησης του σχεδίου Πόλης Γαστούνης.

Για άλλη μία φορά διαψεύδουμε τις Κασσάνδρες με έργα και πράξεις, γιατί εμείς όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε και αποδώσαμε έργο στον τόπο.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή απούσα και σε αυτό το σοβαρό θέμα,  όλο αυτό το χρονικό διάστημα της θητείας της στο  Δήμο Πηνειού.

Επειδή η σημερινή Δημοτική αρχή έχει μάθει να οικειοποιείται τον κόπο και τον μόχθο άλλων για δικό της, την προσκαλώ – προκαλώ να μας αναφέρει αν έχει κάνει οποιαδήποτε διοικητική απόφαση, διοικητική πράξη ή διοικητική διαδικασία για το παραπάνω θέμα…Το μόνο που έχει μάθει να κάνει είναι ρουσφέτια.

Παρακολουθούσαμε ανελλιπώς την εξέλιξη  του τόσο σοβαρού ζητήματος και επαγρυπνούσαμε για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Δεν χρειάζεται να πω ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ονοματεπώνυμο και δεν αναφέρομαι προσωπικά μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που συντέλεσαν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, και είναι της πάσης γνωστό…

Υ.Γ.1    Επειδή οι διαδικασίες Έγκρισης για τα σχεδία πόλεων είναι δύσκολες και ιδιαίτερα χρονοβόρες, σας συνιστώ κύριοι της σημερινής δημοτικής αρχής, να μην καταφεύγετε σε δηλώσεις που ούτε τις ξέρετε, αλλά και ούτε μπορείτε να τις υποστηρίξετε …

Υ.Γ.2 Αν υπάρχει απάντηση ή αμφισβήτηση την περιμένω με καρτερικότητα…

Αυτά προς το παρόν …

ΑΛΕΞΗΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ