Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΆγριο έγκλημα στο Καπελέτο: Θύμα ο 59χρονος οδηγός ταξί Κώστας Τσάχαλος

Άγριο έγκλημα στο Καπελέτο: Θύμα ο 59χρονος οδηγός ταξί Κώστας Τσάχαλος

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Συγκλονισμένη είναι η Ηλεία από την δολοφονία του 59χρονου οδηγού ταξί Κώστα Τσάχαλου, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Καπελέτο, του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Ο 59χρονος εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2:30, χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως ληστεία με ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες του 59χρονου άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του άτυχου Κώστα Τσάχαλου, τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 59χρονος χτυπήθηκε πιθανόν στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο από άγνωστο άντρα για να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο δράστης πιθανόν να μπήκε από το παράθυρο, ενώ αφού σκότωσε το θύμα και αφαίρεσε αντικείμενα -που δεν έχουν διευκρινιστεί- από την οικία, αποχώρησε από την κεντρική πόρτα του σπιτιού την οποία μάλιστα κλείδωσε για να καθυστερήσει την αστυνομία. Το θύμα ξεψύχησε μέσα στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι του 59χρονου είναι σε κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Το σπίτι του Κώστα Τσάχαλου βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού και όπως ανέφεραν πηγές, πριν λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Από χθες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αποκλείσει το σημείο του εγκλήματος και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ