Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγωδία στην Πάτρα με δύο αδέλφια που κατάγονταν από την Ηλεία

Τραγωδία στην Πάτρα με δύο αδέλφια που κατάγονταν από την Ηλεία

Αρχικά αυτοπυροβολήθηκε ο ένας και στη συνέχεια πέθανε ο άλλος από σοβαρή ασθένεια…

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία σε χωριό του δήμου Πύργου

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία σε τοπική κοινότητα  του δήμου Πύργου, από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στην Πάτρα, όταν καταγόμενος από το χωριό άνδρας ηλικίας 80 ετών,  αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα «έφυγε» από τη ζωή ο 58χρονος αδελφός του που νοσηλευόταν από ανίατη ασθένεια στο Νοσοκομείο…

Αρχικά τον άτυχο ηλικιωμένο  βρήκε νεκρό στο σπίτι του στην οδό Ακρωτηρίου και Μηλίτου στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα, ο γείτονάς του, όταν άκουσε τον πυροβολισμό της καραμπίνας λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr,  όταν έσπευσε να δει τι έχει συμβεί βρήκε ανοιχτή την εξώπορτα και τον ηλικιωμένο άνδρα θανάσιμα τραυματισμένο. Ο πυροβολισμός από το όπλο το οποίο έστρεψε πάνω του και αυτοκτόνησε κινητοποίησε άμεσα όλη τη γειτονία που ενημέρωσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία που κατέφθασαν στο σημείο όταν δυστυχώς ήταν αργά…

Στο σπίτι που διέμενε μόνος του ο αυτόχειρας δεν υπήρχε κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί την πράξη του ωστόσο σύμφωνα με το pelop.gr o 80χρονος προέβη στην απονενοημένη αυτή πράξη, όντας επηρεασμένος σε μεγάλο βαθμό από την πρόσφατη απώλεια του γιού του, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο αδελφός του

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό εν συνεχεία, δύο ώρες μετά την αυτοκτονία του 80χρονου στην οδό Ακρωτηρίου, πέθανε ο αδελφός του στο Νοσοκομείο. Ο 58χρονος Γ.Μ. νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Η οικογένεια θρηνεί μέσα σε λίγες ώρες δύο άνδρες. Η κηδεία του 80χρονου  θα γίνει την Τρίτη, ενώ η κηδεία του αδελφού του που “έφυγε” από τη σοβαρή ασθένεια, θα γίνει σήμερα  Δευτέρα στην Τ.Κ.  του δήμου Πύργου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ