Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος

Την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την απολογία του.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Νωρίτερα, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλίας. Οπως ανέφεραν οι πληροφορίες, η 26χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν είτε από γροθιά, είτε από χαστούκι, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης την ξυλοκόπησε, πριν να τη σύρει στα βράχια και στη συνέχεια να τη ρίξει ζωντανή στη θάλασσα.

Αφορμή για το παραπάνω ερώτημα ήταν οι μώλωπες στο πρόσωπό της που διαπιστώθηκαν κατά τη νεκροψία. Κάποιοι από αυτούς τους μώλωπες προήλθαν από την πτώση στα βράχια, όμως άλλοι ήταν υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στην ιατροδικαστική έκθεση γίνεται ρητή αναφορά σε «τραύματα στο κεφάλι από θλον όργανο», το οποίο ερμηνεύεται ως από το χέρι του 30χρονου.

Κατά τον ιατροδικαστή, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πηγές, ο δράστης γρονθοκόπησε ή χαστούκισε τη Γαρυφαλλιά προτού τη σύρει στα βράχια. Επιπλέον, στην έκθεση επισημαίνεται ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη θάλασσα, καθώς είχε πιει νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ