Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτο «σφυρί» τρείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ηλεία

Στο «σφυρί» τρείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Ηλεία

Εντός του Ιουλίου οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί των ακινήτων

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τρείς συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες βγαίνουν σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό εντός του Ιουλίου στο Νομό Ηλείας.  Η πρώτη εξ αυτών αναμένεται να βγει στο «σφυρί» στις 21 Ιουλίου με ποσό πρώτης προσφορά το 1.068.700,00 € και βρίσκεται στην ΤΚ Σαβαλίων του δήμου Ήλιδας. Ακολουθεί στις 23 Ιουλίου ο πλειστηριασμός  μίας ακόμα ξενοδοχειακής μονάδας με ποσό πρώτης προσφοράς τις  660.000,00 € με το ακίνητο να βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Πίσσας (τ.Δ.Δ. Μιράκας), ενώ ο μήνας Ιούλιος «κλείνει» με τον πλειστηριασμό και μίας τρίτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αμαλιάδα στις 28 Ιουλίου όπου τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί το ποσό των 950.000,00 €.

Μπορεί  η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και κατ επέκταση και οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Ηλείας να έχουν δηλώσει ότι θα απέχουν από τις διαδικασίες πλειστηριασμών ευάλωτων δανειοληπτών, ωστόσο οι διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών φαίνεται να προχωρούν καθώς υπάρχουν ολοένα και νέες αναρτήσεις.

Οι πλειστηριασμοί

Ειδικότερα όσο αφορά τον πρώτο πλειστηριασμό ξενοδοχειακής μονάδας που θα βγει σε πλειστηριασμού  έναντι του ποσού του 1.068.700,00 €, αποτελείται από αγροτεμάχιο που βρίσκεται στη θέση «Κασιδιάρης» περιφέρειας ΤΚ Σαβαλίων της ΔΕ Αμαλιάδας του Δήμου Ήλιδας της Π.Ε Ηλείας έχει επιφάνεια 20.799,80μ2. Εντός αυτού υπάρχει ημιτελές κτίριο προοριζόμενο για Ξενοδοχειακή μονάδα.

Η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα που βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 23 Ιουλίου με ποσό 660.000,00 € αφορά ξενοδοχειακή Μονάδα σε ποσοστό 100% ενός οικοπέδου, άρτιου και οικοδομήσιμου, εκτάσεως 3.002,62 τ.μ. με την εντός αυτού ξενοδοχειακή εγκατάσταση τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων Γ’ τάξης, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Πίσσας (τ.Δ.Δ. Μιράκας), στη θέση «ΕΠΑΝΩ ΑΜΠΕΛΙΑ».

Εντός του οικοπέδου έχει ανεγερθεί ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων Γ’ τάξης.

Ο τελευταίος πλειστηριασμός ξενοδοχειακής μονάδας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου, με ποσό πρώτης προσφοράς τις 950.000,00 € αφορά ξενοδοχειακή μονάδα στην Αμαλιάδα. Ειδικότερα πρόκειται για μία ενιαία πολυώροφη οικοδομή, η χρήση της οποίας είναι του ξενοδοχείου.

Το οικόπεδο, επί του οποίου έχει ανεγερθεί η παραπάνω πολυώροφη οικοδομή, έχει συνολικό εμβαδόν 1.150,87 τ.μ., βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του πρώην Δ.Δ. Αμαλιάδας του πρώην Δήμου Αμαλιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ