Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤροχαίο στη Νίκαια: Συγκλονίζει ο πατέρας της 7χρονης – «Συγχωρώ τον οδηγό»

Τροχαίο στη Νίκαια: Συγκλονίζει ο πατέρας της 7χρονης – «Συγχωρώ τον οδηγό»

Δεν υπάρχουν λόγια για το μεγαλείο ψυχής του πατέρα αυτού που με τόσο τραγικό τρόπο έχασε την κορούλα του στο φρικτό τροχαίο στη Νίκαια.

Μεγαλείο ψυχής έδειξε ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο την Πέμπτη όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια.

Αν και χτες η πρώτη του – λογική – αντίδραση απέναντι στον οδηγό του φορτηγού ήταν ο θυμός, σήμερα ο κ. Νίκος συγκλόνισε αναφέροντας ότι συγχωρεί τον οδηγό στη μνήμη του παιδιού του.

«Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό – δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε για τη μονάκριβή του κόρη που έχασε τόσο ξαφνικά.

Από την πρώτη στιγμή, ο τραγικός πατέρας είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να δωρίσει τα όργανα της Παναγιώτας. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν ήταν εφικτό για ιατρικούς λόγους.

«Ζητώ συγγνώμη που δεν πρόλαβε το παιδί μου να δωρίσει τα όργανά του»

Η ευγένεια και η ηθική ακεραιότητα του ανθρώπου αυτού πραγματικά καθηλώνει: μέσα στο πένθος του, ζήτησε μάλιστα συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει άλλα παιδιά!

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων», είπε στην εκπομπή T-live αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

«Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο», ανέφερε με λυγμούς.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ σε τέτοια θέση. Συγκλονιζόμουν και έκλαιγα όταν άκουγα γονείς να έχουν χάσει τα παιδιά τους» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ