Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην μάχη 232 υποψήφιοι από την Ηλεία

Στην μάχη 232 υποψήφιοι από την Ηλεία

Πρεμιέρα Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που διαγωνίστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα

Στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας διαγωνίστηκαν χθες 232 συνολικά υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ της Ηλείας στα δύο εξεταστικά κέντρα που δημιουργήθηκαν στο Νομό, σε Πύργο και Αμαλιάδα. Οι πύλες των εξεταστικών κέντρων άνοιξαν στις 8:00 το πρωί και οι υποψήφιοι προσήλθαν λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης για το κορωνοϊό. Αρχικά οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν για τις οδηγίες που ισχύουν κατά την διάρκεια των εξετάσεων, ενώ παρουσίασαν και  τις δηλώσεις των τεστ covid. Όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ ζητήθηκαν και διευκρινήσεις από το υπουργείο.

Όπως επεσήμανε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Φωτεινόπουλος στα δύο εξεταστικά κέντρα προσήλθαν 232 υποψήφιοι ενώ καταγράφηκαν 54 απόντες «Όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την εξέταση των υποψηφίων των ΕΠΑΛ. Ζητήθηκαν διευκρινήσεις από υποψηφίους της οποίες και διαβιβάσαμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων οι οποίοι εξετάζονται σήμερα στα Αρχαία Ελληνικά – Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, στα Μαθηματικά  – Ο.Π. Θετικών Σπουδών αλλά και Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής καθώς και στην Βιολογία- Ο.Π. Σπουδών Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ