Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυνεχίζονται οι έρευνες σε Αμπελώνα και Σκουροχώρι

Συνεχίζονται οι έρευνες σε Αμπελώνα και Σκουροχώρι

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου

Συνεχίστηκαν χθες για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες τόσο στην οικεία και στο αγρόκτημα που βρίσκεται στην περιοχή του Αμπελώνα όσο και στην αγροικία που βρίσκεται στην περιοχή του Σκουροχωρίου από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ μαζί με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τα κλεμμένα οχήματα τα οποία και εντοπίστηκαν ενώ συνέχισαν να ερευνούν αναζητώντας κι άλλα όπλα τα οποία πιθανολογούν ότι βρίσκονται κρυμμένα στη περιοχή. Οι χώροι οι οποίοι διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές φυλάσσονται καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου ενώ δεν έχει επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει το σημείο των ερευνών.

Στο αγρόκτημα που βρίσκεται στην περιοχή του Αμπελώνα και στην αγροικία που εντοπίστηκαν τα δύο καλάσνικοφ με τις σφαίρες και τους κάλυκες, επικεντρώθηκαν οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών με κομβικό πρόσωπο τον 39χρονο προφυλακισθέντα με καταγωγή από την Ζάκυνθο.

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι του Αμπελώνα αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο 39χρονος, που είχε δηλώσει ότι εργάζεται για γνωστό εφοπλιστή, μπορεί να εμπλέκεται στη δολοφονία του επιχειρηματία από τη Ζάκυνθο. Γείτονες και συγγενείς της συζύγου του 39χρονου που έλκει την καταγωγή της από την Ηλεία δηλώνουν ότι δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό, ωστόσο το μόνο το οποίο τους είχε παραξενέψει ήταν η οικονομική «επιφάνεια» του 39χρονου. Οι συγγενείς μάλιστα της γυναίκας του 39χορου επισήμαναν ότι κατά την διάρκεια επίσκεψης του φερόμενου ως δράστη στον Αμπελώνα είχε ισχυριστεί ότι θα άφηνε το όχημα (σ.σ. κλεμμένο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές) προκειμένου η σύζυγος του να μπορεί να πηγαίνει στην θάλασσα κατά την θερινή περίοδο.

Α. Αγγελίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ