Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕντοπίστηκαν καλάσνικοφ, σφαίρες και κλεμμένα οχήματα

Εντοπίστηκαν καλάσνικοφ, σφαίρες και κλεμμένα οχήματα

Συντονισμένη έρευνα από την ΕΛΑΣ

Συντονισμένη έρευνα των αστυνομικών Αρχών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε απομονωμένη αγροικία – αποθήκη που βρίσκεται σε χωριό του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά και χθες το πρωί, έγιναν έλεγχοι σε δύο χώρους ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 39χρονου Ηλείου, που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Ζακύνθου, για τις δολοφονίες στη Ζάκυνθο του Ντίμη Κορφιάτη και της συζύγου του.

Κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της ΓΑΔΑ ταξίδεψε στην Ηλεία και μαζί με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη, μετέβησαν στα δύο σημεία. Οι αστυνομικοί έλεγξαν πρώτα στο σπίτι που βρίσκεται στο χωριό και έπειτα σε απομονωμένη αγροικία – αποθήκη που βρίσκεται έξω από το χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αγροικία βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, σφαίρες, αλλά και κάλυκες. Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκε κρυμμένη μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχει κλαπεί από την Αθήνα. Τα στοιχεία που έχουν ήδη εντοπιστεί θεωρείται ότι δεν βρέθηκαν τυχαία στην Ηλεία. Οι έρευνες από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών,  η βαλιστική εξέταση που θα γίνει στα όπλα, αλλά και τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για την δράση των συγκεκριμένων προσώπων που φαίνεται ότι εμπλέκονται στην «Μαφία της Ζακύνθου». Από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές αναμένεται να δοθούν  απαντήσεις όχι μόνο για την υπόθεση της δολοφονίας του ζεύγους Κορφιάτη, αλλά και για το νέο χτύπημα που όπως όλα δείχνουν αναμενόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ