Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕκτέλεσαν τον νικητή του «Survival Secret» της Κουρούτας Τάσο Μπερδέση

Εκτέλεσαν τον νικητή του «Survival Secret» της Κουρούτας Τάσο Μπερδέση

Χθες το πρωί

Νεκρός έξω από ένα αθλητικό κέντρο στο οποίο ενδεχομένως γυμναζόταν «έπεσε» χθες, στις 9 το πρωί, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22, στην Βάρη, ο γνωστός Έλληνας πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης από την Πάτρα. Ο 39χρονος πυγμάχος ήταν ο νικητής του τηλεοπτικού reality επιβίωσης «Survival Secret» που είχε γυριστεί στην Κουρούτα και είχε προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον» το 2017. Ο Τάσος Μπερδέσης είχε δημιουργήσει πολλές φιλίες στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας αλλά και ολόκληρης της Ηλείας, με την τραγική είδηση του θανάτου του να διαδίδεται αστραπιαία χθες το πρωί.

Ο γνωστός αθλητής Τάσος Μπερδέσης  σωριάστηκε νεκρός, δίπλα από το αυτοκίνητό του από την θέση του συνοδηγού με ανοιχτή την πόρτα και ενδεχομένως σε μία προσπάθειά του να αποφύγει την ενέδρα θανάτου σε βάρος του από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διενεργεί την έρευνα, λαμβάνονται καταθέσεις και αναζητούνται τυχόν υλικά από κάμερες για ανάλυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ