Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Αλέξης Τσίπρας σήμερα στην Ηλεία

Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στην Ηλεία

Στην πρώτη του επίσκεψη στην περιφέρεια μετά την άρση του lockdown

Εκτός πανεπιστημιακού χάρτη η Ηλεία, σε τέλμα ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό, Νοσοκομεία με ελλιπές και με μετακινούμενο ιατρικό προσωπικό, τα ζητήματα που θέτει στο επίκεντρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην Ηλεία θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, σε μία χρονική συγκυρία που ο Νομός μας βρίσκεται στο περιθώριο των κυβερνητικών αποφάσεων, με τελευταία εξέλιξη την αταλάντευτη στάση της υπουργού Παιδείας και του πρωθυπουργού για σβήσιμο του τόπου μας από τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Στο επίκεντρο της ατζέντας της σημερινής επίσκεψης θα βρεθούν εκτός από το θέμα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων, οι Υποδομές και ειδικότερα το πολύπαθο έργο του Πάτρα-Πύργος, η Υγεία, ο Τουρισμός, η αγορά και αγροτικά θέματα.

Μάλιστα, θα πρέπει να τονίσουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην περιφέρεια μετά την άρση του lockdown. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο Πύργου στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τα σωματεία εργαζομένων στα Νοσοκομεία του Νομού, θα επισκεφθεί το Τμήμα Μουσειολογίας και θα κλείσει με συνάντηση με νέους εργαζόμενους, φοιτητές, αγρότες και  επαγγελματίες στην Κουρούτα.

Η επίσημη ανακοίνωση

Η επίσημη ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη Τσίπρα, έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται σήμερα στην Ηλεία που τόσο έχει πληγεί από τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Όσα δημιουργήθηκαν και όσα δρομολογήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε καταργούνται είτε παραπέμπονται στις καλένδες από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Παιδεία, Υγεία, Υποδομές, Αγορά, Αγροτική Οικονομία, Τουρισμός αναδεικνύονται ως μείζονα προβλήματα, καθώς αφορούν όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες της Ηλείας και αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα στην οικονομία και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί στον τόπο μας την πρώτη επίσκεψή του στην περιφέρεια μετά την άρση του lockdown, αναγνωρίζοντας ως μείζονος σημασίας τα ζητήματα που απασχολούν το νομό: εκτός πανεπιστημιακού χάρτη η Ηλεία, σε τέλμα ο οδικός άξονας Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό, νοσοκομεία με ελλιπές και με μετακινούμενο ιατρικό προσωπικό.

Η επίσκεψη σηματοδοτεί την εκκίνηση νέων πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση και την ανάδειξη της Ηλείας! Οι Ηλείοι δεν θα ανεχτούν την περαιτέρω απαξίωση και υποβάθμιση του τόπου τους!

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής

11.30 Σύσκεψη με τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης στο Δημαρχείο Πύργου.

13.00 Συνάντηση με τους προέδρους των σωματείων εργαζομένων των νοσοκομείων Πύργου, Αμαλιάδας, Κρεστένων.

13.30 Επίσκεψη στο Τμήμα Μουσειολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

17.30 Συνάντηση με νέους εργαζόμενους, φοιτητές, αγρότες και  επαγγελματίες στην Κουρούτα.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να παρευρεθούν σε οποιοδήποτε στάδιο της περιοδείας του Προέδρου να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα, να φορούν διαρκώς μάσκα προστασίας, να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αποφεύγουν τη δημιουργία συνωστισμού. Η προστασία της υγείας είναι υπόθεση όλων μας.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ