Ο πρύτανης ζητά να μείνουν εκτός μηχανογραφικού τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Ηλείας

Με επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας

Επιστολή προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως απέστειλε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας. Με την οποία της γνωστοποιεί επισήμως την έγκριση του Στρατηγικού Σχεδίου από την Σύγκλητο. Ενώ παράλληλα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Προκειμένου να γίνουν δεκτές οι εισηγήσεις από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Δηλαδή, να μείνουν εκτός μηχανογραφικού τα πανεπιστημιακά Τμήματα της Ηλείας!

Στην επιστολή όπου επισυνάπτεται και όλο το Στρατηγικό Σχέδιο για την Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών, ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας, αναφέρει:

«Αξιότιμη κυρία Υπουργέ.

Σας ενημερώνουμε ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’αριθ. 184/22.3.2021 έκτακτη συνεδρίασή της, κατόπιν διεξοδικής συζήτησης, αποδέχεται κατά πλειοψηφία (επί 51 παρόντων, 45 ψήφισαν υπέρ, 3 λευκά και 3 ψήφισαν κατά) την εισήγηση της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και εγκρίνει το συνημμένο στο παρόν Στρατηγικό Σχέδιο για την Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παρακαλούμε για τις απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη της διαδικασίας υλοποίησής του, εφόσον γίνεται αποδεκτό, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και σε συνάρτηση με τον επικείμενο καθορισμό του αριθμού των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ