Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟι΄΄πορτοκαλί΄΄προετοιμάζονται για τους Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους Αγώνες

Οι΄΄πορτοκαλί΄΄προετοιμάζονται για τους Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους Αγώνες

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Από τα τυχερά αθλήματα της πανδημίας είναι ο Στίβος, καθώς έχει επιβιώσει από το αθλητικό lockdown της χώρας. Οι αθλητικές δραστηριότητες, αθλητών που προετοιμάζονται για τους Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες, πραγματοποιούνται καθημερινά, με την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων να είναι τεράστια να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα.

Η Αναγέννηση Πύργου , δίνει το δικό της αγώνα να προπονηθεί για τους επικείμενους αγώνες, έχοντας στις τάξεις της αθλητές που θα συμμετάσχουν στα τμήματα Παμπαίδων / Παγκορασίδων , Παίδων / Κορασίδων , Ανδρών / Γυναικών . Οι προπονητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς θα πρέπει να μοιράσουν τους αθλητές με την αναλογία 2 αθλητές ανά ώρα προπόνησης (οδηγία από τη ΓΓΑ).

Οι συνθήκες , βέβαια, είναι ιδανικές καθώς ο Δήμος Πύργου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμένει το Δημοτικό Στάδιο σε λειτουργία, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ένα γεγονός που πρέπει να τονιστεί και να τον ευχαριστήσει η Αναγέννηση Πύργου.

Οι ΄΄πορτοκαλί΄΄ προετοιμάζονται για τους προγραμματισμένους Διασυλλογικούς αγώνες του προσεχή Απριλίου, αλλά και για τους Πανελλήνιους που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, βάζοντας υψηλούς στόχους. Στόχοι, οι οποίοι θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον κλασικό αθλητισμό του Πύργου, ανεβάζοντας τον πήχη των επιτυχιών.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Οι προπονητές του συλλόγου :

Ζαφειρόπουλος – Παπαγρηγορίου – Κόκκαλης

              

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αθλητές Αγωνιστικών Τμημάτων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ