Συνάντηση των δημάρχων Ηλείας με Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών

Θέμα συζήτησης θα είναι τα Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσειολογίας και Γεωπονίας. Καλούνται να συμμετέχουν οι Βουλευτές και ο Περιφερειάρχης.

Συνάντηση των δημάρχων της Ηλείας, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα,  θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή και ώρα 1 το μεσημέρι μετά την κοινή επιστολή που του εστάλη χθες εκ μέρους  των επικεφαλής των δημοτικών αρχών του Νομού.

Όπως είχε προαναγγελθεί από τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο,  εστάλη η κοινή επιστολή και των επτά Δημάρχων της Ηλείας προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, με την οποία ζητήθηκε  άμεσα να τους ορίσει τη συντομότερη δυνατή ημερομηνία για συνάντηση μεταξύ τους, και με θέμα συζήτησης τα Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσειολογίας και Γεωπονίας Ηλείας.

Όλοι οι Δήμαρχοι του Νομού επίσης ζήτησαν  στη συνάντηση αυτή να υπάρχει και η  παρουσία των Βουλευτών Ηλείας καθώς και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, στους οποίους άλλωστε ήδη έχει κοινοποιηθεί και η προαναφερόμενη επιστολή.

Όπως τονίζεται, η συνάντηση καθίσταται επιτακτική κατόπιν των δυσμενών εξελίξεων που έχουν δρομολογηθεί για τα Τμήματα αυτά.

Η επιστολή που εστάλη προς τον κ. Μπούρα έχει ως εξής:

    «Κύριε Πρύτανη,

Όλοι οι Δήμαρχοι της Π.Ε Ηλείας   παρουσία των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος ζητάμε άμεσα να μας ορίσετε ημερομηνία για συνάντηση με θέμα συζήτησης τα  Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσειολογίας και Γεωπονίας Ηλείας.

Η συνάντηση καθίσταται επιτακτική κατόπιν των εξελίξεων που δρομολογούνται για τα τμήματα αυτά.

     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ                                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ                                              ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ              ΛΕΤΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ                      ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ                                            ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ                                           ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ           ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ