ΣΥΡΙΖΑ: «Στέφανε, ή κερδίζεις ή μας χάνεις, τραβάω τα μαλλιά μου» – Έκκληση Μωραΐτη σε Κασσελάκη για τις διαγραφές

78

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει ή αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ή θήκη της Ομπρέλας, αναφέρει ο στιχουργός και υποστηρικτής του νέου προέδρου

Με νέο «τελεσίγραφο» προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σήμερα ο γνωστός στιχουργός και υποστηρικτής του, Νικος Μωραΐτης. Απευθυνόμενος με το μικρό του όνομα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης – «Στέφανε, ή κερδίζεις ή μας χανεις» -προειδοποιεί ο κ. Μωραΐτης την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως «τραβάω τα μαλλιά μου» αναφερόμενος στα όσα αποκάλυψε χθες ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδηςγια την εισήγηση των διαγραφών, όπως μετέδωσε το protothema.gr.

«Διαβάζω τι είπε ένας από τους δύο γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές. Ό,τι είχατε καταλάβει από τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού» συνεχίζει ο κ. Μωραΐτης, «κατακεραυνώνοντας» στελέχη που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη«Οι άνθρωποι δεν είναι καλά. Και, να φανταστείτε, αυτοί είναι υποστηρικτές και συνεργάτες του νέου Προέδρου. Δεν είναι από τους άλλους που θέλουν να καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα της Κουμουνδούρου με την ομπρέλα τους» περιγράφει ο γνωστός στιχουργός.

Και προσθέτει: «Άνθρωποι με μηδενικό πολιτικό ένστικτο. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι αν δε διαγραφούν τα τέσσερα στελέχη της απόλυτης παρακμής ως την Κυριακή, Κασσελάκης δεν υπάρχει τη Δευτέρα;».

Στην ίδια κατεύθυνση, «αυτό το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει ή αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ή θήκη της Ομπρέλας», καταλήγει ο κ. Μωραιτης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Στέφανε, ή κερδίζεις ή μας χανεις

Τραβάω τα μαλλιά μου.

Διαβάζω τι είπε ένας από τους δύο γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές. Ό,τι είχατε καταλάβει από τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού θα καταλάβετε κι εδώ: Η Επιτροπή δεοντολογίας ήταν να αποφασίσει για τις διαγραφές αλλά αντί να αποφασίσει τις έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή, στην οποία έπρεπε να έχει στείλει και μία εισήγηση, την οποία δεν έχει στείλει ως σήμερα και σιγά μην τη στείλει ως την Παρασκευή, οπότε ναι μεν η Κεντρική Επιτροπή θα συζητήσει το Σαββατοκύριακο για τις διαγραφές αλλά σιγά μην αποφασίσει και σιγά μη διαγράψει.

Βουλευτής που στήριξε από τους πρώτους τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε σε κανάλι: «Δεν είναι αρμόδια για τις διαγραφές η Κεντρική Επιτροπή, είναι το πειθαρχικό που κάνει φακέλους, τους στέλνει στην Κεντρική Επιτροπή που γνωμοδοτεί και τελικά αποφασίζει το πειθαρχικό. Δεν θα είναι μια Κεντρική Επιτροπή διαγραφών».

Ποιες διαγραφές; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα – ΔΟΥ, λες και έχεις πάει για υπόθεσή σου στην Εφορία και σε στέλνουν από τον έναν «δεν είμαι εγώ αρμόδιος» στον άλλο.

Δε θα είναι, λοιπόν, μία Κεντρική Επιτροπή διαγραφών αυτή του Σαββατοκύριακου. Γιατί στο κεφάλι τους ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 30-35% και τον παίρνει να χάσει άλλες 5-6 μονάδες μέχρι να γίνουν -κάποτε- οι διαγραφές!

Οι άνθρωποι δεν είναι καλά.

Και, να φανταστείτε, αυτοί είναι υποστηρικτές και συνεργάτες του νέου Προέδρου. Δεν είναι από τους άλλους που θέλουν να καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα της Κουμουνδούρου με την ομπρέλα τους.

Άνθρωποι με μηδενικό πολιτικό ένστικτο. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι αν δε διαγραφούν τα τέσσερα στελέχη της απόλυτης παρακμής ως την Κυριακή, Κασσελάκης δεν υπάρχει τη Δευτέρα;

Ακούστε να δείτε, για να τελειώνουμε. Χιλιάδες άνθρωποι που αγαπήσαμε τον Τσίπρα, σιχαθήκαμε εκείνον τον ΣΥΡΙΖΑ που τον υπονόμευε και είδαμε στον Κασσελάκη -παρά το «άγουρο» πολιτικό του ύφος- την ελπίδα του καινούργιου, γραφτήκαμε σε ένα κόμμα που είναι σχεδόν συνώνυμο της απαξίωσης σήμερα, στηθήκαμε στις ουρές, φάγαμε δύο Κυριακές από τη ζωή μας και του είπαμε ό,τι είχαμε πει το 2019 στον Τσίπρα και δεν το κατάλαβε: Θέλουμε εσένα, όχι το κόμμα σου, άλλαξέ τα όλα.

Αν λοιπόν, Στέφανε Κασσελάκη, δεν μπορείς να διαγράψεις τέσσερις υβριστές και σε τρέχουν από το ένα κομματικό όργανο στο άλλο, τι να αλλάξεις; Άσ’ το, αλλάζουμε εμείς και πάμε σπίτια μας, όπως 1.000.000 ψηφοφόροι που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα.

Όποιος δεν μπορεί να το δει, ας πάψει να ασχολείται με την πολιτική όχι μόνο ως στέλεχος ή βουλευτής αλλά ακόμα και ερασιτεχνικά: Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει ή αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ή θήκη της Ομπρέλας.

Και αρχηγός γίνεσαι με καθαρές λύσεις. Ούτε με «πολιτικές αποδοκιμασίες», ούτε με «πολιτικές καταδίκες», ούτε με παραπομπή των διαγραφών και της αντιμετώπισης της γάγγραινας σε ένα ασαφές μέλλον.

Το κόβεις το άρρωστο κομμάτι και σώζεις το άλλο. Αλλιώς, σαπίζεις μαζί του.

Με άλλα λόγια, την Κυριακή κληρώνει. Ή κερδίζεις ή μας χάνεις».

protothema.gr