Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠτήση εφιάλτης για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια και πήγε...

Πτήση εφιάλτης για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια και πήγε ν’ ανοίξει την πόρτα

Δείτε βίντεο – Το αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει από το Μάντσεστερ, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια ηλικιωμένη γυναίκα συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης από Μάντσεστερ για Ρόδο.

Σύμφωνα με τη dailymail, η συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για δωρεάν σαμπάνια. Τότε παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό αφού έγινε όλο και πιο επιθετική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μέλος του πληρώματος προσπαθεί να ηρεμήσει τη γυναίκα. Ο αεροσυνοδός του Jet2 φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα χέρια της γυναίκας.

Τότε η γυναίκα σηκώνεται από τη θέση της και χαστουκίζει τον υπάλληλο δύο φορές στο πρόσωπο.

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος φαίνεται να τον βοηθά να συγκρατήσει τη γυναίκα που πέφτει ξανά στο κάθισμά της. Ένας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Γερμανία.

Σύμφωνα με επιβάτη του αεροπλάνου: «Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Η αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι η αεροσυνοδός της αφαίρεσε το ποτό. Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης. Σε αυτό το σημείο καθόταν πίσω με δύο άνδρες επιβάτες που προσπαθούσαν να την κρατήσουν κάτω καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους. Έχει ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο».

Ο επιβάτης, ο οποίος είπε ότι έπρεπε να περιμένουν στη Γερμανία για περισσότερες από δύο ώρες, πρόσθεσε: «Η Jet2 χειρίστηκε αυτή την κατάσταση πολύ καλά και ο πιλότος του αεροπλάνου έδωσε σε όλους δωρεάν ποτά».

Στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok όπου οι θεατές επέκριναν τη γυναίκα για την «απαράδεκτη» συμπεριφορά της.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.protothema.gr/world/article/1277493/peripeteiodis-ptisi-gia-rodo-ilikiomeni-ourise-sto-kathisma-hastoukise-aerosunodo-kai-prospathise-na-anoixei-tin-porta/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ