Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕκλογές 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου, «αποκαλύπτει» βουλευτής της ΝΔ

Εκλογές 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου, «αποκαλύπτει» βουλευτής της ΝΔ

Με βάση τα όσα έχει δηλώσει μέχρι σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023. Κανείς όμως δεν αποκλείει, ακόμα και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, να προσέλθουμε στις κάλπες το φθινόπωρο. 

Και αυτά τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ενισχύθηκαν μετά τα όσα είπε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης (16.06.2022) στο Kontra24. Ο βουλευτής έδωσε μάλιστα και συγκεκριμένες ημερομηνίες για την προσφυγή στις κάλπες. 

«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γιόγιακας. 

Υπενθυμίζεται ότι για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, πρώτο σας είχε ενημερώσει newsit.gr, ήδη από την 19η Μαΐου. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε αξίζει να σημειωθεί ότι οι δεύτερες εκλογές τοποθετούνται εντός του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε σχετικά για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και απάντησε: «Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ