Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Ελλάδα βάλε μυαλό» - Οι απειλές του Ερντογάν πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο

«Ελλάδα βάλε μυαλό» – Οι απειλές του Ερντογάν πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο

Οι  απαράδεκτες απειλές του Τούρκου προέδρου κατά της Ελλάδας κατέχουν κύρια θέση στον φιλοκυβερνητικό Τύπο της γείτονος – Οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες ασχολούνται περισσότερο με την κακή οικονομική κατάσταση στην χώρα

Οι πρωτοφανείς απειλές του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, κατέχουν κύρια θέση στα σημερινά πρωτοσέλιδα του φιλοκυβερνητικού τύπου της Τουρκίας.

Την Πέμπτη από την Σμύρνη ο Ερντογάν, όπου βρέθηκε για την αποβατική άσκηση EFES, εξαπέλυσε ευθείες απειλές προς την Ελλάδα, λέγοντας: «Αποστρατιωτικοποιήστε τα νησιά. Δεν κάνω πλάκα», ενώ συνέχισε στο ίδιο κλίμα με αναρτήσεις του -στα ελληνικά- στα κοινωνικά δίκτυα.

Με τίτλο : «Δεν κάνω πλάκα» η εφημερίδα Hurriyet σημειώνει : «Πολύ σκληρή προειδοποίηση από τον Ερντογάν στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, προειδοποίησε με πολύ σκληρά λόγια την Ελλάδα που κατά παράβαση των συμφωνιών εξόπλισε τα νησιά της στο Αιγαίο: Δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, βάλε μυαλό». Η εφημερίδα τονίζει πως η αντιπολίτευση στη Ελλάδα μιλάει για ειρηνη. «Την ώρα που φτάνουν αλλεπάλληλες αντιτουρκικές δηλώσεις από την ελληνική κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός και ηγέτης της αντιπολίτευσης έδωσε μήνυμα ειρήνης».

H εφημερίδα Sabah αναφέρει πως: «Ο Πρόεδρος Ερντογάν προειδοποίησε την Ελλάδα που εξοπλίζει τα νησιά : Συμμαζέψου και μείνε μακριά από όνειρα που όπως ακριβώς έγινε πριν από ένα αιώνα, θα καταλήξεις μετανιώσεις για αυτά» επισημαίνοντας στον τίτλο: «Βάλε μυαλό δεν κάνω πλάκα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η εφημερίδα Turkiye: «Ο αρχιστράτηγος έβαλε την στολή του και προειδοποίησε τελευταία φορά την Αθήνα : Ελλάδα βάλε μυαλό».

Για «πού σκληρή προειδοποίηση από τον Ερντογάν» κάνει λόγο η Yeni Safak, με δημοσίευμα που έχει τίτλο: «Ελλάδα βάλε μυαλό».

Να σημειωθεί πως οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες ασχολούνται περισσότερο με την κακή οικονομική κατάσταση στην χώρα και όχι με τις απειλές Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ