Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μέσα στο ΑΠΘ μετά το τέλος της πορείας

Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός ενώ oι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών που περιφρουρούν τις εργασίες με μολότοφ, πέτρες, μάρμαρα αλλά και πυροτεχνήματα – Η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε μία προσαγωγή

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα εκτός του ΑΠΘ και συγκεκριμένα στα γύρω στενά  όπου κουκουλοφόροι που βγήκαν από τους χώρους του πανεπιστημίου εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς. Νωρίτερα μία ομάδα κουκουλοφόρων που αποσπάστηκε από την πορεία που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στην Καμάρα, κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του Αριστοτελείου και συγκεκριμένα έξω από το Τμήμα της Δασολογίας.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών που περιφρουρούν τις εργασίες με μολότοφ, πέτρες, μάρμαρα αλλά και πυροτεχνήματα.

Οι άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να τους κυνηγούν ενώ οι κουκουλοφόροι έχοντας ορμητήριο τους θάμνους αλλά και διάφορα άλλα σημεία συνεχίζουν να πετούν πέτρες και μολότοφ. Η αστυνομία τους απώθησε χρησιμοποιώντας χημικά.  Προς το παρόν η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε μία προσαγωγή. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ