Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με χημικές τουαλέτες στο Μενίδι

Δείτε βίντεο – Εμπρησμό καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης στο protothema.gr – Μαύρος καπνός είναι ορατός από πολλά σημεία της Αθήνας – Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε – Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο παραγωγής χημικών τουαλετών Toitoi στο Μενίδι. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, μιλώντας στο protothema.gr καταγγέλλει εμπρησμό, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να ξεσπάσει αλλιώς.

Ο Νίκος Βέτσος, τονίζει πως «πιθανότατα πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια. Δυστυχώς, καταστράφηκαν κοντέινερ με χημικές τουαλέτες που ήταν στον προαύλιο χώρο. Ο νους μας πάει στον εμπρησμό δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά με άλλον τρόπο, καθώς η γη είναι ακόμη υγρή. Μόνο ανθρώπινο χέρι θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια καταστροφή. Πιθανό να είναι έργο ανταγωνιστών». Καταλήγει, ότι τα αίτια της πυρκαγιάς θα διαπιστωθούν από το πόρισμά της πυροσβεστικής, το οποίο και αναμένεται.

Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι βαριά λόγω του πλαστικού, ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ