Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΛακωνία: Σκότωσε τη γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια

Λακωνία: Σκότωσε τη γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια

Πρόκειται για ζευγάρι αλβανικής καταγωγής – Ο άνδρας κάλεσε μόνος του την Αστυνομία και δήλωσε πως έπνιξε τη σύζυγό του – Έχουν δυο παιδιά, 8 και 10 ετών, τα οποία μετά το έγκλημα, πήρε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας

Νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της, αυτή τη φορά στη Λακωνία, προκαλεί  αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ένας 40χρονος τα μεσάνυχτα της Κυριακής έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του στον Βλαχιώτη Λακωνίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 40χρονος αλβανικής υπηκοότητας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, 36 χρόνων.

Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr πρόκειται για ζευγάρι με δύο ανήλικα παιδιά και εργάζονται σε καλλιέργειες.

Ο Γιάννης Κουτσοθεοδωρής, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, μίλησε στο protothema.gr για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό, αναφέροντας: «Το ζευγαρι ζει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζονται ως εργάτες γης και οι δυο. Δεν ήταν καθόλου κοινωνικοί, οι συναναστροφές ήταν λίγες και για λίγη ώρα, δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις ετο χωριό. Έχουν δυο παιδιά, οκτώ και δέκα ετών. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό, καθώς το μέρος είναι μικρό, αλλά και η αστυνομία έφτασε αμέσως αποκλείοντας την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Το τι συνέβαινε, βέβαια, μεσα συτο ζευγάρι, δεν το γνωρίζει κανείς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ