Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕκλογές ΚΙΝΑΛ - Λοβέρδος: «Δεν είμαι πολιτικός που κρυβόταν ή που θα...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: «Δεν είμαι πολιτικός που κρυβόταν ή που θα κρύβεται και δεν θα δίνει μάχες»

Η εποχή που το ΠΑΣΟΚ κρινόταν και επικρινόταν έχει παρέλθει και τώρα που «οι πολίτες δεν το κρίνουν αλλά το συγκρίνουν, η παράταξή μας υπερέχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος από το Περιστέρι, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. 

«Ζητώ μια ευκαιρία ως αγωνιστικός πολιτικός. Όχι ως πολιτικός που κρυβόταν ή θα κρύβεται και δεν θα δίνει μάχες. Οι άλλοι να ερωτηθούν. Εγώ το έχω απαντήσει το ερώτημα και το ξαναλέω σήμερα εδώ: ό,τι και αν πείτε, ό,τι και αν αποφασίσετε, ό,τι και αν διαλέξει το “εμείς” εγώ θα είμαι εκεί για να υπακούω στην πλειοψηφία και στη θέληση της» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι η εποχή που το ΠΑΣΟΚ κρινόταν και επικρινόταν έχει παρέλθει και τώρα που «οι πολίτες δεν το κρίνουν αλλά το συγκρίνουν, η παράταξή μας υπερέχει».

Ο κ. Λοβέρδος, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου με σκοπό «να κερδίσει η κοινωνία, να ηττηθούν οι κομματικοί μηχανισμοί και οι εκλογές να είναι μια μεγάλη γιορτή Δημοκρατίας», ζήτησε από του συμπολίτες του να πάρουν θέση με την ψήφο τους για το ποια παράταξη θέλουν. «ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ ή ΚΙΔΗΣΟ; Αυτό είναι το δίλημμα που πρέπει να αποφασίσουμε. Εγώ λέω ΠΑΣΟΚ» είπε και από το Περιστέρι, για να κλείσει την ομιλία του λέγοντας ότι «θα νικήσουμε. Για την Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ