Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΒασιλακόπουλος για επίθεση – Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο...

Βασιλακόπουλος για επίθεση – Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο νοσοκομείο, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο

Λεπτομέρειες για το εις βάρος του περιστατικό στην Καλαμπάκα έδωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος.

Για τον προπηλακισμό και την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο καθηγητής κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος το πρωί της Κυριακής.

Μετά τις χτεσινές του αποκαλύψεις στο MEGA σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα όταν ζήτησε μαζί με συναδέλφους του από τον υπεύθυνο του μαγαζιού να διεξάγει ελέγχους για την ορθότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο καθηγητής αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ζητήσει ακόμη και αστυνομική προστασία, καθώς δεν είναι η μόνη απειλή που έχει δεχτεί.

Όπως είπε σήμερα στο ΣΚΑΪ, δεν ήταν ο ίδιος που ζήτησε από τον εστιάτορα να γίνουν οι έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, αλλά ένας συνάδελφός του.

Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», είπε και πρόσθεσε πως αμέσως μετά, πιθανότατα ο γιος του ιδιοκτήτη πήγε στο τραπέζι τους και τους έδιωξε κακήν κακώς.

«Βγαίνοντας από το μαγαζί έπεσαν δύο πάνω μου, με πέταξαν κάτω, μας έσκισαν τα πουκάμισα. Οι συνάδελφοί μου προσπάθησαν να με σώσουν», ανέφερε για την επίθεση ο κ. Βασιλακόπουλος αποκαλύπτοντας ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον απείλησε, όταν του είπε ότι θα δημοσιοποιήσει το περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ