Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Όχι στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, να εμβολιαστούν τα παιδιά», λέει...

«Όχι στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, να εμβολιαστούν τα παιδιά», λέει η Ματίνα Παγώνη

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha μίλησε το βράδυ του Σαββάτου η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη για τους εμβολιασμούς αλλά και τις παρελάσεις. Μάλιστα η γιατρός πρότεινε να γίνει η στρατιωτική παρέλαση και όχι η μαθητική.

«Απόψε που όλοι ετοιμάζονται για έξοδο, θέλει μεγάλη προσοχή, υπευθυνότητα και πολλούς ελέγχους» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη. Όπως είπε διευκρίνισε: «Αν μπουν ανεμβολίαστοι στα καταστήματα, θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με πίεση στο σύστημα υγείας πολύ μεγάλη. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στον έλεγχο και μεγάλη σοβαρότητα. Για να είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβεί κάτι, με κάποιον ασυμπτωματικό ο οποίος θα μεταδώσει».

Από την άλλη η συμβουλή της σε εκείνους που απόψε θα βγουν ήταν : «Καλή διασκέδαση με προσοχή, γιατί οι περισσότεροι απόψε θα βγουν έξω. Εγώ δε θα βγω. Δεν πειράζει, κάποιοι ας καθίσουμε και στο σπίτι μας»…

«Να γίνει μόνο στρατιωτική παρέλαση»

Σε ότι αφορά τις παρελάσεις, η ίδια δήλωσε κατά των μαθητικών παρελάσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Κόσμος δεν πρέπει να υπάρχει αλλά πώς θα πεις στην μητέρα να μη πάει να δει το παιδί της»… Η ίδια, προτείνει να γίνει στρατιωτική παρέλαση αλλά όχι παρέλαση με μαθητές.

«Η κινητικότητα σημαίνει αύξηση κρουσμάτων… Αλλά είμαστε σε μια δύσκολη φάση και καλό θα είναι να προσέχουμε όλοι. Εύχομαι να βγούμε από αυτή την περιπέτεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ