Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣτις φλόγες το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη – “Δεν είχα ούτε φρένα,...

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ψωμιάδη – “Δεν είχα ούτε φρένα, ούτε τον έλεγχο του τιμονιού” (ΦΩΤΟ)

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, τυλίχθηκε στις φλόγες.Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο ίδιος, ενώ οδηγούσε με 60χλμ/ώρα, είδε καπνούς να βγαίνουν από το καπό.

“Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα”, αναφέρει στην ανάρτησή του και τονίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο συνεπιβάτες του είναι καλά στην υγεία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Facebook:

“Άλλη μία φορά η Παναγία ήταν δίπλα μου…… 1000m πριν από χωριό μου τα Κάτω Πορόια και ενώ πηγαίναμε με 60 km είδαμε φλόγες να βγαίνουν μέσα από το καπό … Ούτε φρένα είχα ούτε τον έλεγχο του τιμονιού μετά από 100 μέτρα σταμάτησε μόνο του το αυτοκίνητο μιας και ήταν και λίγο ανηφόρα …Παρόλο ότι όλα ήταν ηλεκτρονικά δεν κλείσαν οι πόρτες και προλάβαμε και βγήκαμε….. Και έτσι αποφύγαμε τα δυσάρεστα…. Τώρα το αν προήλθε από βραχυκύκλωμα ή από το αέριο δεν μπορώ να το γνωρίζω…ΚΤΕΟ είχα περάσει πριν 5 μέρες…Το ευτύχημα είναι ότι δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή η σε δρόμο με μεγαλύτερη κυκλοφορία…. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής τους οποίους ευχαριστώ…… Το αυτοκίνητο φυσικά καταστράφηκε……. Και εγώ και ο Χρήστος και ο Παναγιώτης είμαστε όλοι καλά….Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας”

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ