Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑπό την Γ΄ Λυκείου «Μις Ελληνικά Καλλιστεία 2021» – Η μοναδική εκπρόσωπος...

Από την Γ΄ Λυκείου «Μις Ελληνικά Καλλιστεία 2021» – Η μοναδική εκπρόσωπος της Πελοποννήσου

Η όμορφη Καλαματιανή, στέφθηκε «Μις Ελληνικά Καλλιστεία 2021», σε έναν διαγωνισμό που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και δυνατές συμμετοχές κοριτσιών

Με τίτλο έφυγε από τα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία 2021, η μοναδική εκπρόσωπος της Πελοποννήσου, η 18χρονη Νταϊάνα Τζάφα, στην πρώτη της κιόλας συμμετοχή σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Η όμορφη Καλαματιανή, στέφθηκε «Μις Ελληνικά Καλλιστεία 2021», σε έναν διαγωνισμό που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας και δυνατές συμμετοχές κοριτσιών. Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης, ενώ ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, ήταν και οι γνωστοί σκηνοθέτες Μεγακλής Βιντιάδης και Ομηρος Ευστρατιαδης, καθώς και ο θεατρικός επιχειρηματίας Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Η Νταϊάνα Τζάφα, μιλώντας στην «Π», έδειξε ενθουσιασμένη από τη διάκρισή της, ενώ σε σχετική μας ερώτηση δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της σε περίπτωση που την καλούσε ο Δήμος Πατρέων να φορέσει, μετά το στέμμα των Καλλιστείων και αυτό της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού:
«Εχω έρθει μια φορά στην Πάτρα και βρήκα πολύ όμορφη την πόλη σας, με πολύ σημαντικά αξιοθέατα και υπέροχη ρυμοτομία. Θέλω να έρθω και στο περίφημο Πατρινό Καρναβάλι και σε περίπτωση που μου πρότειναν να γίνω η Βασίλισσά του, αυτό σίγουρα θα ήταν πολύ τιμητικό για μένα!»
Ηδη, από την ανακήρυξή της ως «Μις Ελληνικά Καλλιστεία 2021», έχει αλλάξει η ζωή της. Δέχεται ήδη προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία με διάφορες εταιρείες, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για συμμετοχή της σε πασαρέλες, επιδείξεις μόδας, ακόμα και τηλεόραση. Παράλληλα, οι συμπατριώτες της στην Καλαμάτα υποδέχθηκαν με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό τον τίτλο της:

«Πραγματικά δεν μπορούσα να διανοηθώ τέτοια θερμή ανταπόκριση, ακόμα και από άγνωστο κόσμο. Θέλω να σημειώσω ότι οι γονείς μου, αν και επιφυλακτικοί στην αρχή, με ενθάρρυναν στη συνέχεια στην προσπάθειά μου και τους ευχαριστώ. Σε αυτό έπαιξε ρόλο η παρουσία του διοργανωτή των Καλλιστείων κ. Νίκου Μπάμπαλη, ο οποίος είναι ένας ιδιαίτερα σοβαρός και δοκιμασμένος άνθρωπος στον χώρο της μόδας. Σε κάθε περίπτωση όμως προέχει το σχολείο μου» Η Νταϊάνα φοιτά στην Γ΄ Λυκείου, με στόχο να ασχοληθεί στη θετική κατεύθυνση, με τα λογιστικά και τη στατιστική.

Για την ιστορία τους υπόλοιπους τίτλους στα φετινά Ελληνικά Εθνικά Καλλιστεία, έλαβαν:
-Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021: Κατερίνα Βακγάνσια
-Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2021: Ευγενία Αμουρσκάια
-Miss Ελληνική Ομορφιά 2021: Ατζελινα Αλαφάκη
-Miss Young Ελληνικά Καλλιστεία 2021: Ελένη Ντολόπουλου
-Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2021: Αντιγόνη Κεχαγιά

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ