Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈγκλημα στη Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου - Ξυλοδαρμοί, απαγωγές και...

Έγκλημα στη Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου – Ξυλοδαρμοί, απαγωγές και όπλα

Τι έχει καταγγείλει στη Δικαιοσύνη η πρώην σύντροφός του – Την είχε απαγάγει και την είχε απειλήσει με όπλο – Συγκλονίζουν οι γονείς της άτυχης Δώρας: Δεν την άφηνε ούτε να δει τηλεόραση μόνη της – Τι αποκαλύπτει η μητέρα της για την νύχτα που της εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να χωρίσει

Σοκαρισμένη είναι όχι μόνο η τοπική κοινωνία της Ρόδου αλλά και ολόκληρη η χώρα από ένα ακόμα περιστατικό δολοφονίας γυναίκας από τον σύντροφό της.

Η εκπαιδευτικός, που διατηρούσε σχέση με τον δολοφόνο της, και φέρεται να είχε διακόψει τη σχέση τους πρόσφατα, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας, στο Ροδίνι.

Τότε, ο δράστης, που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, την πλησίασε και τη σκότωσε, πυροβολώντας με την καραμπίνα δύο φορές και εν συνεχεία διέφυγε από το σημείο όπου και επέστρεψε στο σπίτι για να αφαιρέσει τελικά και την ίδια του την ζωή. 

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το παρελθόν του δράστη το οποίο φαίνεται πως περιελάμβανε, ξυλοδαρμούς, παρακολουθήσεις μέχρι και απειλές με όπλο, υποθέσεις που είχαν φτάσει στην  Δικαιοσύνη από πρώην σύντροφό του.

Βεβαρυμένο παρελθόν με ξυλοδαρμούς και παρακολουθήσεις

Σημειωνέται ότι ο 40χρονος, όπως αναφέρει το dimokratiki.gr έχει επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν, ενώ το πρωί της Πέμπτης συγκλόνισαν οι αποκαλύψεις που έκαναν οι γονείς της άτυχης Δώρας σύμφωνα με τις οποίες ο δράστης ήταν τόσο εμμονικός που δεν την άφηνε μόνη της ούτε για να δει τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη, επί τετραμήνου, υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Σε πρώην σύζυγό του, ο 40χρονος είχε προκαλέσει, ομοίως, προβλήματα. Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει συγκεκριμένα, ζούσε σε διάσταση μαζί του, στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ