Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Προκάτ» μηνύσεις μέσω ίντερνετ βρίσκουν οι αρνητές-γονείς - Κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς για...

«Προκάτ» μηνύσεις μέσω ίντερνετ βρίσκουν οι αρνητές-γονείς – Κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς για «βασανιστήρια»

Κάνουν λόγο ακόμα και για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» – Η Πολιτεία ετοιμάζει νομοθετικό πλαίσιο για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των σχολείων – Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για να μην πηγαίνουν οι καθηγητές στο αυτόφωρο – Δείτε τα έγγραφα

Κάθε τρόπο προκειμένου όχι μόνο να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες και self test αλλά και να εκδικηθούν τους καθηγητές που εφαρμόζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό στα σχολεία εφευρίσκουν οι αρνητές της πανδημίας.

Οι παρεμβάσεις τους, οι τραμπουκισμοί αλλά και οι απανωτές μηνύσεις προς εκπαιδευτικούς έφεραν μάλιστα και την παρέμβαση της Πολιτείας προκειμένου να προστατευτούν οι διδάσκοντες και να συνεχιστεί κανονικά η εκπαιδευτική διαδικασία. Τελευταία πράξη η παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου ο οποίος ζήτησε από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη να διασφαλιστεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα προσάγουν στα Αστυνομικά Τμήματα εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν το νόμο για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

Την ίδια ώρα οι αντιεμβολιαστές, αρνητές της πανδημίας που προκαλούν επεισόδια σε σχολεία, εκτός από την ενημέρωση για τον κορωνοϊό που λαμβάνουν από αμφιβόλου ποιότητας πηγές στο διαδίκτυο, πλέον λαμβάνουν και νομικές συμβουλές για το πώς θα αποτρέψουν καθηγητές και εκπαιδευτικούς από το να τηρήσουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό βάζοντας ως πρόταγμα τα παιδιά τους.

Τα τελευταία 24ωρα λοιπόν ένα έντυπο, υπόδειγμα δήλωσης πέντε σελίδων, διακινείται στο διαδίκτυο με το οποίο οι γονείς-αρνητές εγκαλούν τους εκπαιδευτικούς που τηρούν τα μέτρα και τους κατηγορούν για βασανισμούς, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έως και έσχατη προδοσία.

Κάνουν δε λόγο για «επιβολή νέων ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΖΩΗΣ, πρόκληση σωματικής ή ΨΥΧΙΚΗΣ δοκιμασίας και ΣΤΕΡΗΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ σε οποιαδήποτε κατηγορία άμαχου πληθυσμού».

«Για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αφορά το σώμα και την υγεία του, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να ενημερώνετε εμένα και να ΜΗΝ προβαίνετε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ενέργεια χωρίς της ΡΗΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ μου για λογαριασμό του», αναφέρεται στο υπόδειγμα δήλωσης. 

Δείτε το υπόδειγμα που κυκλοφορεί:

Την ίδια ώρα, αντίστοιχο έγγραφο μήνυσης κατά εκπαιδευτικών κυκλοφορεί προκειμένου να επιδοθεί από τους γονείς-αρνητές σε περίπτωση που οι καθηγητές εφαρμόσσουν τον νόμο.  «Οι εγκαλούμενοι δημόσιοι υπάλληλοι εκπαιδευτικοί προσπαθώντας να επιβάλλουν μία προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική Κυβερνητική Απόφαση μιας Παράνομης και Κατοχικής Κυβέρνησης, παραβίασαν το σκληρό πυρήνα του Συντάγματος, το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Συμβάσεις και κατέλυσαν κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπίνου δικαιώματος με υπερσυνταγματική ισχύ σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος, και το άρθρο 6 της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρεται στο υπόδειγμα μήνυσης.

Δείτε το έγγραφο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ