Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΘεσσαλονίκη – 11χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε μπασκέτα σχολείου στη διάρκεια...

Θεσσαλονίκη – 11χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε μπασκέτα σχολείου στη διάρκεια παιχνιδιού με μάσκες

Το παιδί φέρεται να έχει κάκωση στο κεφάλι και ρινική αιμορραγία, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (21/9) 11χρονος μαθητής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTIMES, όλα συνέβησαν όταν μια μικρή ομάδα μαθητών ξέφυγε για λίγα λεπτά από την επιτήρηση του δασκάλου που βρισκόταν σε υπηρεσία την ώρα του διαλείμματος και επιδόθηκε σε ένα … άτυπο παιχνίδι με μάσκες.

Οι μαθητές φέρονται για λίγα λεπτά να φόρεσαν τη μάσκα για την προστασία κατά του κοροναϊού στα… μάτια, με αποτέλεσμα ο 11χρονος, να πέσει πάνω στην μπασκέτα και να τραυματιστεί στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση μάλιστα των διασωστών του ΕΚΑΒ, που κλήθηκα και έσπευσαν άμεσα στο σημείο, το παιδί φέρεται να έχει κάκωση στο κεφάλι και ρινική αιμορραγία, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Ο 11χρονος, με καταγωγή από το Ιράν, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ