Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜεσολόγγι: Εικονικό εμβολιασμό «έστησε» υγειονομικός για να έχει πιστοποιητικό

Μεσολόγγι: Εικονικό εμβολιασμό «έστησε» υγειονομικός για να έχει πιστοποιητικό

Να πάρει το “χαρτί” ήθελε ένας υπάλληλος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, αλλά μετά από καταγγελία έγινε γνωστή η περίπτωσή του.

Ενορκη διοικητική εξέταση έχει διαταχθεί από την διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου, έπειτα από καταγγελία για «εικονικό» εμβολιασμό εργαζομένου.

Η καταγγελία που έγινε από το εμβολιαστικό κέντρο για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, έφτασε στο γραφείο της διοικήτριας Ελένης Φιλιπποπούλου.

Συγκεκριμένα, εργαζόμενος φέρεται να έχει το απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού, δίχως όμως να έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του. Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται να αποδειχθεί αν όντως ευσταθεί η συγκεκριμένη καταγγελία.

Μάλιστα, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, ένα θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις του συστήματος υγείας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει εκφράσει την αντίθεσή της.

Προανήγγειλε και κινητοποιήσεις αλλά και προσφυγή στα δικαστήρια. Σήμερα, Τρίτη έχει προγραμματιστεί και κινητοποίηση και συγκέντρωση των συνδικαλιστικών στελεχών έξω από το υπουργείο Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ