Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗ Daily Mail αποκαλύπτει κρυφό ημερολόγιο της άτυχης Κάρολαϊν – «Είναι επικίνδυνος»...

Η Daily Mail αποκαλύπτει κρυφό ημερολόγιο της άτυχης Κάρολαϊν – «Είναι επικίνδυνος» έγραφε

Βαμμένο κάτω από στοίβα από κουτιά παπουτσιών, μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νέρα, βρέθηκε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Daily Mail ένα νέο, κρυφό και κωδικοποιμένο ημερολόγιο της άτυχης Κάρολαϊν. Εκεί όπου περιγράφει με τα χειρότερα λόγια τον άνθρωπο της στέρησε τη ζωή: τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Βρήκαν το ημερολόγιο της Κάρολαϊν Κράουτς» στον πάτο ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από πολλά κουτιά παπουτσιών, μετά τη δολοφονία της». Με αυτή τη φράση ξεκινούν το κείμενό τους με τις νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά οι δημοσιογράφοι της Daily Mail, Paul Bracchi και Sam Greenhill.

Και δεν είναι μόνο το κρυφό ημερολόγιο που έρχεται στο φως αλλά κυρίως τα όσα, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail, έγραφε η άτυχη Κάρολαϊν για τον σύζυγό της, τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Ο μοναδικός άνδρας από τον οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο θα ήταν ο άνδρας της» ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα αστυνομική πηγή αυτή την εβδομάδα.

«Είχε κάθε λόγο να το κρατά μακριά από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο ελικοπτέρων που παντρεύτηκε πριν από δυο χρόνια και ο οποίος πλέον έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε τη σύζυγό του σε μια υπόθεση που σόκαρε τη χώρα», συνεχίζει το κείμενο στη Daily Mail πριν από τις νέες, σοκαριστικές, αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά πιστεύουν ότι κάποιες από τις αναφορές της Κάρολαϊν στο νέο αυτό ημερολόγιο είναι γραμμένες με διαφορετικού χρώματος στυλό και με «κώδικα», αγγλικές και ελληνικές συντομογραφίες προκειμένου, όπως εικάζεται, να μην μπορεί να το διαβάσει ο Αναγνωστόπουλος αν το είχε βρει.

Ο «επικίνδυνος» «παλιο που@@@»

Ο αξιωματικός που μίλησε στη Daily Mail, αναφέρεται στο κείμενο, εξήγησε στη σημασία των αναφορών που αποκρυπτογραφήθηκαν από το ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με αυτόν, το κρυφό και κωδικοποιημένο ημερολόγιο του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά εμφανίζονται ξανά και ξανά τα γράμματα DG δίπλα στο γράμμα Γ. Δηλαδή, όπως εκτιμούν, η Κάρολαϊν αποκαλούσε ον σύζυγό της «γαμη@@@@ επικίνδυνο άτομο» (F****** Dangerous Guy).

Στο ημερολόγιο εντοπίζεται, επίσης, συχνά η αναφορά του γράμματος Μ και εκτιμάται πως είναι για τον χαρακτηρισμό «μαλ@@@@» ή του W στα αγγλικά, καθώς και της συντομογραφίας MAM για το «μαλ@@@@ άντρας μου».

Υπάρχουν επίσης τα γράμματα ΧΧ σε αρκετά σημεία του ημερολογίου για τα οποία οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι είναι συντομογραφία για τη λέξη «ξύλο»!

Οι αστυνομικοί, συνεχίζει η Daily Mail, «μετέφρασαν» επίσης τα γράμμα PP ως «Palio Pou@@@».

Σημειώνεται ότι το ημερολόγιο που επικαλείται η Daily Mail ήταν άγνωστο έως τώρα και δεν υπάρχει καταγραφή του στη δικογραφία της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ