Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟ Dior στο Καλλιμάρμαρο: Το εντυπωσιακό σόου του γαλλικού οίκου στην Αθήνα

Ο Dior στο Καλλιμάρμαρο: Το εντυπωσιακό σόου του γαλλικού οίκου στην Αθήνα

Με το άναμμα πυρσών ξεκίνησε η παρουσίαση του σόου του γαλλικού οίκου Dior στο επιβλητικά φωτισμένο Καλλιμάρμαρο, όπου παρουσιάστηκε απόψε η νέα συλλογή του οίκου. 

H συλλογή που παρουσίασε ο οίκος Dior ήταν μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και εξύμνησε τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας. 

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τους ήχους συμφωνικής ορχήστρας. 

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 είχαν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες από το εξωτερικό. Για την εκδήλωση αυτή, ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και άνευ όρων διατήρηση του χώρου.

Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του οίκου μόδας η μοναδική αυτή εκδήλωση ενδυναμώνει περαιτέρω τους πολύτιμους και δημιουργικούς δεσμούς μεταξύ του Dior και της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ από διάσημους ξεχώρισε με την παρουσία της η Κατρίν Ντενέβ και το γνωστό μοντέλο Κάρα Ντε Λεβίν και η Ναταλία Βοντιάνοβα.

Γεύση  Να ήταν όλα τα καφενεία σαν το ΛέσβιονLiving  Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/6/2021)Γεύση  Μια αγάπη για το καλοκαίρι: Σαλάτα με ωμά κολοκυθάκιαΜατίνα Καλτάκη  «1821 – Η επιθεώρηση»: Κριτική για τη μεγάλη θεατρική παραγωγή του καλοκαιριούΜόδα & Στυλ  Μαρία Γ. Κιούρι: Η επικεφαλής του Dior μετατρέπει απόψε το Καλλιμάρμαρο σε καμβά των αναζητήσεών τηςPreview  Τοποθετώντας τα μεγαλειώδη γλυπτά του Takis στο πάρκο του ΚΠΙΣΝLiving  Χολαργός: Η «πράσινη» γειτονιά που συνδυάζει φύση και αστικό στοιχείο με τρόπο μοναδικόDesign  °’HRIAM: Τα unisex, αφαιρετικά και πολύτιμα φυλαχτά της Μαίρης Χαριτω

Ελλάδα  Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά ΝεράΕλλάδα  Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος σύζυγος πως δολοφόνησε την ΚαρολάινΕλλάδα  Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θέμα χρόνου» η εξιχνίαση της υπόθεσης -Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγοςΕλλάδα  Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία του συζυγοκτόνου που παρίστανε τον συντετριμμένοΕλλάδα  Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του ηγούμενου της μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ – Πληροφορίες για σηψαιμικό σοκΕλλάδα  Γλυκά Νερά-Τα στοιχεία που έφεραν τον σύζυγο ξανά στη ΓΑΔΑ: Ο παλμός στο βιομετρικό ρολόι & η κάμεραΤech & Science  Το πείραμα των 4 εβδομάδων: Γιατρός έτρωγε υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα & κατέγραψε τις αλλαγέςΕλλάδα  Γλυκά Νερά: Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα στοιχεία που έφεραν στη ΓΑΔΑ τον σύζυγο της ΚάρολαϊνTHE G

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ