Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα25η Μαρτίου: Δείτε live την έπαρση της σημαίας από την Ακρόπολη

25η Μαρτίου: Δείτε live την έπαρση της σημαίας από την Ακρόπολη

Με την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ανοίγει και επίσημα το πρωί στις 08:00, το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στην τελετή έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη, παρίστανται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον εθνικό ύμνο θα ψάλει η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Δείτε ζωντανά την έπαρση της σημαίας:

Στις 08:30, θα γίνει η Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 09:20 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους ξένους ηγέτες, θα ακολουθήσει ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων και επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.

Φυσικά, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, που θα ξεκινήσει στις 10:00

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ