Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝέα Σμύρνη: «Μου έλεγαν εδώ θα πεθάνεις» – Ο αστυνομικός περιγράφει την...

Νέα Σμύρνη: «Μου έλεγαν εδώ θα πεθάνεις» – Ο αστυνομικός περιγράφει την επίθεση

Στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης

«Εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@». Αυτή τη φράση άκουγε ο νεαρός αστυνομικός την ώρα που ο όχλος τον είχε ρίξει στο δρόμο και τον χτυπούσε ανελέητα. Ο νεαρός αστυνομικός από τις Σέρρες που ξυλοκοπήθηκε άγρια νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα αλλά χωρίς η ζωή του να είναι σε κίνδυνο.

Στα πρώτα του λόγια τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, ο αστυνομικός περιέγραψε καρέ καρέ τα όσα έγιναν, το πως του επιτέθηκαν και τα 2,5 λεπτά τρόμου που έζησε πριν από τα χτυπήματα χάσει τις αισθήσεις του.

Μίλησε για μια μεγάλη ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί και πως ο ίδιος με άλλους αστυνομικούς της ΔΡΑΣΗΣ κατευθύνθηκαν στο σημείο. «Δεχτήκαμε πολλές επιθέσεις και προσπαθήσαμε να απεμπλακούμε. Ήμουν συνεπιβάτης στο τελευταίο μηχανάκι. Την ώρα που ο συνάδελφος προσπαθούσε να κάνει ελιγμό νιώθω μια λαβή στο λαιμό μου. Με δύναμη με πετάει από το μηχανάκι. Έπεσα κάτω κι άρχισα να δέχονται χτυπήματα με ξύλα κι άλλα αντικείμενα σε όλο μου το σώμα».

Ο αστυνομικός περιγράφει πως οι δράστες της επίθεσης, κατάφεραν να του βγάλουν το κράνος αλλά όχι και να του πάρουν το όπλο. «Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου και το είχα ασφαλίσει αλλά προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Φοβόμουν μη μου πάρουν το όπλο μου και το κρατούσα ασφαλισμένο στη θήκη. Με έβριζαν και με χτυπούσαν επί 2,5 λεπτά. Μου έλεγαν “εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@”. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι κάτω από το λαιμό μου να προσπαθεί να μου απασφαλίσει το κράνος. Όταν μου το βγάλανε, δέχτηκα κι άλλα χτυπήματα κι έχασα τις αισθήσεις μου», είπε ο αστυνομικός.

Νέα Σμύρνη: Εκτός κινδύνου ο αστυνομικός...

πηγη: thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ