Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΚαιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες, χιόνια, κρύο και ανέμους

Καιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες, χιόνια, κρύο και ανέμους

Με κακοκαιρία θα αποχαιρετήσουμε τον μήνα Νοέμβριο, με τσουχτερό κρύο και χιόνια θα υποδεχθούμε τον Δεκέμβριο.

Ο καιρός έχει επιδεινωθεί από νωρίς το πρωί της Κυριακής με καταιγίδες να εκδηλώνονται στα ανοικτά του Ιονίου, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει τη χώρα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα του meteo.gr, αυτή την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς  σε περιοχές του Ρεθύμνου. Ισχυρές βροχές εκδηλώνονται και στην Πελοπόννησο, όπως και την Ήπειρο.

Δεν εκτελούνται δρομολόγια στη γραμμή Ληξούρι-Αργοστόλι σήμερα λόγω απαγορευτικού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του kefaloniapress.gr.

Το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει από την Ισπανία και θα κινηθεί ανατολικά και από το μεσημέρι της Κυριακής να επηρεάσει τη χώρα μας μέχρι και την Τρίτη, με μια τριήμερη κακοκαιρία που αναμένεται να δώσει διαρκείς, σημαντικές βροχές και αρκετό νερό, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νοτιοανατολικά και μάλιστα, τα τωρινά στοιχεία θέλουν να ανατροφοδοτείται από νέα βαρομετρικά χαμηλά, με αποτέλεσμα αρκετές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά, αλλά και σημαντικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ