Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Ο μικρός Γιάννης χρειάζεται την βοήθειά μας, πάσχει από σοβαρή μορφή...

Πάτρα: Ο μικρός Γιάννης χρειάζεται την βοήθειά μας, πάσχει από σοβαρή μορφή συγγενούς καρδιοπάθειας

Είναι μόλις 4 χρόνων και έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας.

Ο Γιάννης είναι μόλις 4 χρόνων, όμως οι δοκιμασίες που περνάει είναι πολλές και μεγάλες. Και αυτό καθώς διαγνώστηκε με μία σοβαρή μορφή συγγενούς καρδιοπάθειας από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο.

Όταν η μητέρα του Ιωάννη ήταν έγκυος, οι προγεννητικές της εξετάσεις δεν έδειχναν κάτι το ανησυχητικό. Όταν όμως η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κύησης, εμφάνισε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις που ανέδειξαν την ύπαρξη μονήρους κοιλίας, μίας σοβαρής ανατομικής καρδιοαγγειακής ανωμαλίας.

Ο μικρός μαχητής έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα, σε δύο καρδιολογικά χειρουργεία, ενώ σύμφωνα με τον παιδοκαρδιολόγο που τον παρακολουθεί, θα πρέπει σύντομα να υποβληθεί στο τελικό χειρουργείο, το οποίο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της καρδιάς του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε κλινική του εξωτερικού, από έμπειρο καρδιοχειρουργό, ο οποίος και πραγματοποίησε επιτυχώς και τις δύο πρώτες επεμβάσεις. Οι γονείς του μικρού Ιωάννη επικοινώνησαν πρόσφατα με την Πράξη Αγάπης, αφού έχουν βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο έπειτα από την αποπληρωμή των 2 πρώτων χειρουργείων. Έπειτα όμως από ενδελεχή έρευνα του διεπιστημονικού μας προσωπικού και επικοινωνία με την κλινική του εξωτερικού, οργανώσαμε αυτή την εκστρατεία, που θα επιτρέψει στον μικρό αυτό μαχητή, να ζήσει τη ζωή που του αξίζει!

Αν ο μικρός Ιωάννης δεν υποβληθεί σύντομα στο καρδιολογικό χειρουργείο, η ζωή του θα βρεθεί σε κίνδυνο. Δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε. Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θα καταφέρουμε να προσφέρουμε στο τετράχρονο αγγελούδι, την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή! Όλοι μαζί για τον Ιωάννη!

Για περισσοτερες πληροφορίες δείτε στο ΠΡΆΞΗ ΑΓΑΠΗΣ

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ