Πάτρα: Το τροχαίο που «έσβησε» το χαμογελαστό παιδί – Τί συνέβη ΦΩΤΟ

298

Θρήνος για τον 26χρονο Παντελή Καρέλη, από τη Ζήρια Αιγιαλείας, θύμα τροχαίου δυστυχήματος, στην Πάτρα. Την Τετάρτη 15/11/2023, η κηδεία του, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικόλαου.

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, το ρολόι δείχνει 6.06π.μ. Αυτοκίνητο που κινείται στην παραλιακή οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 67, στην Πάτρα, με κατεύθυνση το ρεύμα εξόδου, εκτρέπεται της πορείας του και προσκρούει σε κολόνα. Το ΙΧ χτυπά στο σταθερό αντικείμενο από την πλευρά του οδηγού. Ο 26χρονος Παντελής Καρέλης, οδηγός του οχήματος, εγκλωβίζεται, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά. Για τον απεγκλωβισμό του επιχειρούν 9 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

\

Ο νεαρός παραλαμβάνεται από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Λίγες ώρες αργότερα, ο 26χρονος υποκύπτει στα τραύματα του.

Η είδηση του θανάτου του «πάγωσε» την τοπική κοινωνία της Ζήριας Αιγιαλείας, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον απροσδόκητο χαμό του καλόκαρδου και χαμογελαστού παιδιού.

Ο 26χρονος, πριν από λίγες ημέρες, είχε επιστρέψει από τη Σαντορίνη, όπου εργαζόταν σεζόν κατά την τουριστική θερινή περίοδο και ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην ενεργό αθλητική δράση, καθώς αγωνιζόταν στον Φοίνικα Ζήριας, ομάδα Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και παλαιότερα στον Αχιλλέα Καμαρών.

«Επαιζε ποδόσφαιρο, ήταν ταλέντο, αλλά δεν το κυνήγησε. Επρόκειτο για ένα πάρα πολύ καλό και εργατικό παιδί, το χαμόγελο του δεν υπήρχε, ήταν από πολύ καλή οικογένεια, δραστήριο και ανήσυχο πνεύμα θα έλεγα» δήλωσε συγκινημένος στην «Πελοπόννησο», ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέα Καμαρών, Ανδρέας Νιγιάννης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο pelop.gr