Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του δικηγόρου Στάθη Φίλη

202

Ο Στάθης Φίλης είχε να προσφέρει πολλά ακόμα στον νομικό κλάδο

Ενα αγαπητό μέλος της καλείται να αποχαιρετίσει σήμερα η νομική κοινότητα της Πάτρας. Η είδηση του θανάτου του γνωστού δικηγόρου Στάθη Φίλη προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας.

Ο Στάθης Φίλης απεβίωσε σε ηλικία μόλις 57 ετών. Τους τελευταίους μήνες είχε σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει και κατέληξε.

Ηταν μάχιμος δικηγόρος και τον Ιούνιο του 1991 είχε εγγραφεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών. Διατηρούσε το δικό του γραφείο στο κέντρο της πόλης και είχε αναλάβει πολλές σημαντικές υποθέσεις. Διακρίνονταν για την ευγένεια του χαρακτήρα του, τη φιλικότητά του και την ηρεμία του. Ηταν άνθρωπος της παρέας και ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο των συναδέλφων του. Ηταν άνθρωπος της προσφοράς και του καλού λόγου.
Ηταν παντρεμένος με την Ανδρονίκη Φατλέ, η οποία εργάζεται στην Γέφυρα ΑΕ και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, του Παναγιώτη και της Κατερίνας.

«Χάσαμε έναν εξαίρετο, μάχιμο και αγαπητό συνάδελφο, που έφυγε τόσο πρόωρα. Είχε πάρα πολλά να προσφέρει και έφυγε δίνοντας έναν άνισο αγώνα για τη ζωή του, τον οποίο δυστυχώς έχασε. Ολοι οι δικηγόροι της Πάτρας είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του» δήλωσε στην «Π» ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Θανάσης Ζούπας.

Για την απώλεια του Στάθη Φίλη ο Δικηγορικός Σύλλογος εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο κάνει γνωστό ότι σύσσωμο το ΔΣ θα παραβρεθεί στην κηδεία του. Επίσης θα καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του σε φιλανθρωπικό σύλλογο.

Η κηδεία του Στάθη Φίλη θα τελεστεί σήμερα 13.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.

https://pelop.gr/