Επί ποδός Αστυνομία και Λιμενικό στην Πάτρα – Ιταλοί «Τιφόζι» στην κηδεία του Μιχάλη Κατσούρη

521

Ενα αναμονή έλευσης στη χώρα,  οπαδών Ιταλικών ομάδων, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του 29χρονου αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Τώρα πλέον ο φόβος φυλάει τα έρημα: Σε κινητοποίηση βρίσκονται από χθες Πέμπτη 11/08/2023, οι αστυνομικές και λιμενικές Αρχές του άξονα Πάτρας–Ηγουμενίτσας, διότι η ΕΛΑΣ έχει την πληροφόρηση ότι πρόκειται να έλθουν σήμερα στη χώρα μας οπαδοί Ιταλικών ομάδων, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του 29χρονου αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, στην Ελευσίνα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 5μ.μ. στον ναό Αγίου Κωνσταντίνου της Ελευσίνας και ήδη έχει σημάνει συναγερμός, από την ώρα που εκπρόσωποι διαφόρων ομάδων του οπαδικού κινήματος της γειτονικής χώρας ανήρτησαν στο διαδίκτυο ότι προγραμμάτισαν ταξίδι στην Ελλάδα. Οπαδοί από Ρόμα, Λιβόρνο, Τζένοα και Μπολόνια έδωσαν ραντεβού στα λιμάνια Ανκόνα και Μπάρι, όπου αναμένεται να αποβιβαστούν στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα και στη συνέχεια να μεταβούν οδικώς στην Ελευσίνα.

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί για την αιματηρή επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Τους εντοπίσαμε, αλλά…»

Στις τοπικές διωκτικές Αρχές έχει δοθεί εντολή να τύχουν διακριτικής παρακολούθησης κι αν παρατηρηθεί κάποια παρεκτροπή, να ακινητοποιηθούν. Εχει προβλεφθεί επαρκής δύναμη της Αστυνομίας σε ετοιμότητα.

https://pelop.gr/