Πάτρα: Χαρίζει ζωή η 14χρονη Χριστίνα – Δεν ήρθε το θαύμα

889

Οι γονείς της 14χρονης Χριστίνας πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, σε συνανθρώπους μας που περιμένουν να βρεθεί συμβατός δότης.

Χαρίζει ζωή μέσα από τον θάνατό της η 14χρονη Χριστίνα, που έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 16χρονος φίλος της συγκρούστηκε με ΙΧ, που οδηγούσε επιχειρηματίας εστίασης.

Μετά από πολυήμερη παραμονή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι η κατάσταση της άτυχης ανήλικης ήταν δυστυχώς μη αναστρέψιμη. Τα τραύματα που έχει υποστεί η άτυχη κοπέλα στο κεφάλι ήταν βαρύτατα

Οι γονείς της 14χρονης πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, σε συνανθρώπους μας που περιμένουν να βρεθεί συμβατός δότης, και ήδη από το βράδυ της Τετάρτης έχει ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Ηδη ενημερώθηκε ο Διεθνής Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και η διαδικασία της λήψης οργάνων θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ώρες.

https://pelop.gr/