Πάτρα: Σε αρένα μετατράπηκε κλαμπ – Αγριο ξύλο σε γνωστό Πατρινό και μαχαιρώματα σε άλλον!

Οι σκηνές έχουν καταγραφεί σε βίντεο που κυκλοφορεί μέχρι και στην Αστυνομία!

Η εικόνα στο βίντεο που έχει στα γραφεία της η «Πελοπόννησος» είναι σοκαριστική και θλιβερή συνάμα! Δύο άτομα μεταφέρουν σχεδόν λιπόθυμο από το ξύλο, γνωστό Πατρινό, ασχολούμενο στο παρελθόν με τη «νύχτα», ο οποίος νωρίτερα είχε εμπλακεί σε επεισόδιο σε κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας μετέβη στο συγκεκριμένο μαγαζί με φίλους του. Στην πόρτα συναντήθηκε με εργαζόμενο στο κατάστημα και κατά την μαρτυρία τού δεύτερου τον εξύβρισε.

Ο «πορτιέρης» δεν έδωσε σημασία φοβούμενος τυχόν φασαρία στο κατάστημα. Ο άνδρας μπήκε στο μαγαζί και συνάντησε και δεύτερον άνδρα, ο οποίος επίσης ασχολείται με τη νύχτα και κατά την μαρτυρία του, του έβρισε το παιδί του.

Ούτε εκείνος όμως έδωσε σημασία και τον απέφυγε! Αμεσα παρενέβη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια! Καθώς όταν ήδη είχε ξημερώσει και έφθασε η ώρα της πληρωμής των ποτών που είχαν καταναλωθεί, ο «πελάτης» αντέδρασε (σύμφωνα με τους πρώτους). Ο σερβιτόρος ειδοποίησε το «αφεντικό» και τότε οι δύο με τους οποίους είχε «πει κουβέντες» στην είσοδο, επενέβησαν! Μαζί με ένα ακόμη άτομο στην κυριολεξία τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο! Οι γροθιές και οι κλοτσιές «έπεφταν» σωρηδόν με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει και τις αισθήσεις του.

Δύο υπάλληλοι του καταστήματος τον μετέφεραν πιάνοντάς τον από τα χέρια εκτός καταστήματος. Και τον άφησαν στο έδαφος. Κάποιος από την παρέα του τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Φυσικά όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, μηνύσεις δεν έγιναν ενώ δεν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Κανείς δεν πήρε «χαμπάρι» τι συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο της Πάτρας. Και αν δεν υπήρχε το βίντεο που ήδη έχει γίνει viral και κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, ίσως να επικρατούσε η «ομερτά», συνηθισμένη σε τέτοια συμβάντα! Θα πρέπει να τονιστεί ότι η «Πελοπόννησος» μίλησε με το περιβάλλον του θύματος ο οποίος υποστηρίζει ότι ουδέποτε έγινε επεισόδιο κατά την πληρωμή του λογαριασμού, αφού ήταν κερασμένοι, όμως όταν κατέβαινε με την παρέα του για να φύγει, κάποιοι έκλεισαν την πόρτα του καταστήματος και αδικαιολόγητα τον ξυλοφόρτωσαν.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι φίλος του χτυπημένου θέλησε να καλέσει την ΕΛΑΣ, όμως από τη διεύθυνση του καταστήματος το απέτρεψαν με διάφορες αιτιολογίες.

Μαχαιρώµατα την επόµενη µέρα

Τα περιστατικά στο συγκεκριμένο κλαμπ συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα. Μία ομάδα ατόμων η οποία φαίνεται πως είχε «παλιές διαφορές» με άνθρωπο του καταστήματος, του επιτέθηκε στον εξωτερικό χώρο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα του «κατάφεραν» και κάποιες μαχαιριές («τσιμπήματα») ως προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει.

Ο άνδρας δεν πήγε στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπέβαλε και μηνύσεις. Κάποιοι «περιποιήθηκαν» τα τραύματά του. Θα πρέπει να τονισθεί πως και τα δύο αυτά περιστατικά έχουν έρθει από τη Δευτέρα σε γνώση της Ασφάλειας. Μάλιστα ακόμη και αστυνομικοί έχουν δει το βίντεο που κυκλοφορεί με τη μεταφορά σε λιπόθυμη κατάσταση του γνωστού Πατρινού (στο πρώτο συμβάν). Αστυνομικοί έχουν στείλει «μήνυμα» από την πρώτη κιόλας στιγμή και θα δράσουν αν αυτό απαιτηθεί. Και αυτό γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει και «βεντέτα» μεταξύ των συγκεκριμένων ομάδων.

pelop.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ