Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣκηνικό ντροπή σε πανηγύρι στην περιοχή του Αγρινίου – βίντεο έγινε viral

Σκηνικό ντροπή σε πανηγύρι στην περιοχή του Αγρινίου – βίντεο έγινε viral

Τα πανηγύρια είναι αναπόσπαστο στοιχείο του ελληνικού καλοκαιριού. Τα πανηγύρια του Αγρινίου άλλωστε είναι ξακουστά.

Ένα πανηγύρι ωστόσο που έγινε πριν λίγες ημέρες σε χωριό της περιοχής έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για τον… λάθος λόγο.

Για έναν λόγο που ντροπιάζει πολλούς που εμπλέκονται σε ένα σκηνικό που μόνο οργή προκαλεί. Ίσως πρέπει να προκαλέσει και την επέμβαση κάποιων αρμόδιων αρχών.

Το σκηνικό λοιπόν αποτυπώθηκε σε βίντεο που διακινείται ευρέως το τελευταίο διήμερο. Εχει χιλιάδες κοινοποιήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τι καταγράφει το βίντεο: Περί τα ξημερώματα, στο χώρο του γλεντιού έχουν απομείνει ελάχιστοι. Τραγουδιστής, οργανοπαίκτες και ελάχιστοι συμμετέχοντες που χορεύουν. Μεταξύ αυτών και μια γυναίκα που μένει γυμνόστηθη.

Προτάσσει τα στήθη της στον κλαρινίστα  και αυτός δεν χάνει την ευκαιρία, συνεχίζει να παίζει το κλαρίνο που κόλλησε σαν βεντούζα στην γυναίκα. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν ενθουσιασμένοι με το σκηνικό…

Το βίντεο αυτό που είναι ένα όνειδος που ντροπιάζει τους συμμετέχοντες και φυσικά προσβάλλει βάναυσα του χρήστες του διαδικτύου. Η κυρία που συμμετέχει ενδεχομένως να μην ήταν σε νηφάλια κατάσταση αλλά σίγουρα δεν το έπραξε γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει το διαδίκτυο και η εκεί διαπόμπευση της.

Χιλιάδες χρήστες κοινοποιούν το περιστατικό αλλά πολλοί είναι και αυτοί που εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση τους. Όχι μόνο γιατί συνέβη , αλλά γιατί θεωρήθηκε σκόπιμο να αποτυπωθεί σε βίντεο και να διακινηθεί ευρέως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ