Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Αυτοκτονία ή μήπως εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 22χρονου;

Πάτρα: Αυτοκτονία ή μήπως εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 22χρονου;

Ο 22χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από πυλώνα της ΔΕΗ στο Γηροκομείο – Τι «βλέπουν» οι συγγενείς του.

Απαγχονισμένος σε πυλώνα της ΔΕΗ, πλησίον της Ιεράς Μονής Γηροκομείου βρέθηκε 22χρονος Πατρινός. Εντοπίστηκε από περαστικούς νωρίς το πρωί της Δευτέρας και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Βρέθηκε το αυτοκίνητου μέσα στο οποίο υπήρχαν μπουκάλια μπύρας. Ο θάνατός του, από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, αποδίδεται σε αυτοκτονία και αυτό, γιατί στον τόπο του συμβάντος δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του κατά πληροφορίες «βλέπουν» έγκλημα υποστηρίζοντας πως ο 22χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ήταν ο αδελφός του, χωρίς ωστόσο κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας να διαπιστωθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ή ότι ο 22χρονος βρισκόταν σε κίνδυνο. Εκείνο που ανησύχησε την οικογένεια του, ήταν το γεγονός πως δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές κλήσεις που ακολούθησαν.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. Ο θάνατος του νεαρού πατέρα κάτοικος εν ζωή Αγίου Νεκταρίου Πατρών, κατεγράφη ένα 48ωρο μετά την μοιραία πτώση 29χρονης νηπιαγωγού από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας.

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν περαστικοί αντίκρισαν το σώμα της γυναίκας να κείτεται στην οδό Ζαΐμη, στο τμήμα μεταξύ Κορίνθου και Καραϊσκάκη.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ