Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαAγωνία για 44χρονο αγνοούμενο – Τα ίχνη του χάθηκαν στη Ναυπακτία

Aγωνία για 44χρονο αγνοούμενο – Τα ίχνη του χάθηκαν στη Ναυπακτία

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 44χρονο που αγνοείται από την Τρίτη. Τα ίχνη του  χάθηκαν στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, oι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σε αυτές από την πρώτη στιγμή συμμετείχαν διαδοχικά οι δυο σκύλοι έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Χθες, δεύτερη ημέρα αναζητήσεων, «σαρώθηκαν» διαδρομές – ορειβατικά μονοπάτια – που εκτιμάται πως ακολούθησε ο αγνοούμενος με πιθανό προορισμό το σπίτι του στη Λυγιά.

Το χρονικό της εξαφάνισης του 44χρονου

Ο Παναγιώτης Κυριαζής -γεννημένος στην Πάτρα – κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκε μαζί με τη μητέρα και την αδελφή του, τον ομώνυμο ιερό ναό στο χωριό Νεόκαστρο. Κατά την παραμονή τους εκεί, εξέφρασε την επιθυμία να πάει μια βόλτα στην κεντρική πλατεία του χωριού και έκτοτε αγνοείται.

Η εξαφάνισή του τοποθετείται χρονικά στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα και με μαρτυρία ηλικιωμένου κατοίκου της περιοχής, που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, υποδεικνύοντας μάλιστα στις Αρχές το σημείο όπου εθεάθη να κινείται πεζός.

Η δήλωση εξαφάνισής του έγινε το πρωί της επόμενης ημέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου από τη μητέρα του και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Οι έρευνες συνεχίζονται και όσο οι ώρες περνούν χωρίς να υπάρχει κάποιο σημάδι ζωής, εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του 44χρονου που πάσχει από επιληψία και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Πρόβλημα υγείας που προήλθε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του προ ετών σε τροχαίο ατύχημα.

Στην επιχείρηση εκτός από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική εντοπισμού συμμετέχουν και μέλη εθελοντικών οργανώσεων.

Η δημοσιεύση της φωτογραφίας του έγινε κατόπιν έγγραφου αιτήματτος της οικογένειας στην ηλεκτρονική σελίδα nafpaktianews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ