Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Έχασε τη μάχη ο 28χρονος Σάββας που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Πάτρα: Έχασε τη μάχη ο 28χρονος Σάββας που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Το τροχαίο συνέβη στη ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου, όταν η μηχανή του 28χρονου Σάββα «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις 19/5 έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ο άτυχος νέος, νοσηλευόταν στη στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ήταν λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Πέμπτης 19/5, όταν ο νεαρός εργαζόμενος ως σεκιούριτι στην εταιρεία «Divico», είχε αναπτύξει ταχύτητα και «ανέβαινε» την Εθνική Οδό από την Αμερικής προς την Αρέθα. Κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών έγιναν όλα. Μπροστά του εκινείτο ένα πράσινο Toyota Yaris, στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πρόλαβα να καταλάβω. Ακουσα μόνο τον θόρυβο της μηχανής και ξαφνικά έπεσε πάνω μας», δήλωνε στον τροχονόμο του Ανακριτικού η νεαρή, φανερά σοκαρισμένη και κρατώντας τον σκύλο της αγκαλιά!

Τζάμια από την πόρτα γέμισαν την άσφαλτο, η μηχανή σύρθηκε, ο νεαρός βρέθηκε στο έδαφος γεμάτος αίματα και η μηχανή πήρε φωτιά.

Ως αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος, ο νεαρός χτύπησε βαριά στο κεφάλι και διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα.

Ο Σάββας υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 30/5 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Ρίου.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ