Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΠάτρα: Στον «Άγιο Ανδρέα» 16χρονος εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού με οξεία μυοκαρδίτιδα

Πάτρα: Στον «Άγιο Ανδρέα» 16χρονος εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού με οξεία μυοκαρδίτιδα

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής των υποδομών του Παναιτωλικού -ο οποίος το προηγούμενο διάστημα νόσησε με κορονοϊό– νοσηλεύεται με οξεία μυοκαρδίτιδα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπρεπε να μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Αγρινίου στο “Άγιος Ανδρέας” της Πάτρας, για να έχει καλύτερη παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “karvasaras.gr” 16χρονος ποδοσφαιριστής των υποδομών του Παναιτωλικού -ο οποίος το προηγούμενο διάστημα νόσησε με κορονοϊό– νοσηλεύεται με οξεία μυοκαρδίτιδα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Ο νεαρός διαμαρτυρήθηκε στους οικείους του ότι αισθανόταν πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαγνώστηκε με οξεία μυοκαρδίτιδα και κρίθηκε προτιμότερο να διακομισθεί την Τρίτη (17.05.2022 σε νοσοκομείο της Πάτρας για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος είναι εμβολιασμένος κατά της covid-19, όμως πριν από λίγο καιρό νόσησε με κορονοϊό και έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα αισθάνθηκε τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ