Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να παραδέχτηκε στον...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να παραδέχτηκε στον Μάνο ότι είχε εξωσυζυγική σχέση

Λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή στην κούνια της η Ίριδα – Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει – «Η Ρούλα Εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο κι απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 η Ρούλα Πισπιρίγκου, που προφυλακίστηκε ούσα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ ο Μάνος συζητούσε για το διαζύγιο. Ήταν η ίδια περίοδος που η Τζωρτζίνα μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

«Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ίριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση», είπε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.

Όπως εξήγησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της: «Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ