Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική Ελλάδα«Δεν έχει απολυθεί! Είναι σίγουρο ότι δεν γνώριζε»: Σπάει την σιωπή του...

«Δεν έχει απολυθεί! Είναι σίγουρο ότι δεν γνώριζε»: Σπάει την σιωπή του ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη

Ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη σπάει τη σιωπή του και μιλάει για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, τονίζοντας ότι ο 30χρονος πατέρας είναι σοκαρισμένος.

Ο επιχειρηματίας, μιλώντας στο protothema.gr, διαψεύδει ότι ο 30χρονος πατέρας έχει απολυθεί από την εταιρεία του και επισημαίνει πως ο Μάνος δεν γνώριζε τίποτα από όσα της καταλογίζονται.

Όπως υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μεταφορών «το παιδί τα έχει χαμένα. Δεν περίμενε τη σύλληψη, αλλά και όσα ακούστηκαν για τη σύζυγό του. Έχει πάρει μια άδεια για να συνέλθει. Ούτε έχει απολυθεί, ούτε έχει εξαφανιστεί. Είναι σίγουρο πως δεν γνώριζε τίποτα. Για αυτό υπερασπιζόταν και την πλευρά της γυναίκας του».

Ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη στο πλευρό του 30χρονου πατέρα

Επίσης, αναφέρει ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από την επιχείρησή του και συμπληρώνει πως όταν μίλησε μαζί του, ο Μάνος δεν γνώριζε καν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.

Χαρακτηριστικά επεσήμανε «δουλεύει 2,5 χρόνια εδώ μαζί μας. Είναι ένα από τα καλά παιδιά που έχουν περάσει από την εταιρεία. Δεν μου έδειξε να γνωρίζει κάτι από αυτά που ακούγονται. Προς το παρόν, ο άνθρωπος παραμένει στη δουλειά του, στο σπίτι του και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Είναι σε σοκ. Ποιος θα ήταν καλά με όλα αυτά;».

Πηγή: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ