Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΤο 3ο πρόσωπο στη σχέση Μάνου και Ρούλας και οι απειλές: «Την...

Το 3ο πρόσωπο στη σχέση Μάνου και Ρούλας και οι απειλές: «Την είδε να πετά με δύναμη το μωρό στην κούνια»

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου και Ρούλας και οι απειλές

Μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, έφερε στο φως το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα, μία μάρτυρας – κλειδί μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε στο τρίτο πρόσωπο, στην επιθυμία του πατέρα να εγκαταλείψει την μητέρα των παιδιών του και στην αντίδραση της ίδιας.

Πάτρα: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Μάνου και Ρούλας και οι απειλές

«Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εκείνος αποφάσισε να το πει στη γυναίκα του ότι θα χωρίσουν όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του».

Παράλληλα, ο μάρτυρας περιέγραψε και ένα συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό.

«Σύμφωνα με τη νεαρή φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…» υποστήριξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ